Resultaten voor sedumdaken

sedumdaken
sedumdaken
0496 23 51 00. Hier is algemeen veel belangstelling voor; wij vinden dat logisch want de daken kennen vele voordelen. Zo verminderen de stookkosten, dragen de sedumdaken bij aan meer groen, verbetert de luchtkwaliteit en biodiversiteit, spelen de sedumdaken een belangrijke rol als waterbuffer. Vanwege de geringe opbouw, zijn deze op de meeste daken toepasbaar plat of schuin tot 45 daar het gewicht circa tussen de 50 en 100 kg ligt per vierkante meter. De prijzen verschillen van opbouw tot opbouw. Zo kost een sedumdak met stekken ongeveer 30 tot 50 euro/m, voor sedummatten is het ongeveer 40 tot 70 euro/m. Deze prijzen zijn wel afhankelijk van onder ander bereikbaarheid, grootte en hoogte van het dak. Voor een juiste offerte kan u best contact met ons opnemen. Semi Extensieve Groendaken. Deze groendaken hebben een uitgebreider vegetatie, er wordt gewerkt met bloeiende kruidachtige planten/grassen, waardoor je een mooiere biodiversiteit creëert krijgt. Met de juiste onderhoudsmethode vormt uw biodiversdak een oase voor vlinders, bijen, vogels en andere insecten. Dit systeem weegt wel wat meer.
De Dakexpert Specialist in groendaken en sedumdaken.
Een plat dak is meestal een verloren plek, niet fraai om op te kijken. Dankzij een meerlagenopbouw en beplanting van specifieke vegetatie gras, turf, vetplanten, kruiden, enz kan je een saai plat dak omtoveren tot een mooi groendak, sedumdak of tuindak. De Dakexpert is gespecialiseerd in de renovatie van platte daken met EPDM dakbedekking en de volledige aanleg van groendaken en sedumdaken volgens de regels der kunst. Bel of mail ons voor vrijblijvend advies. De dakexpert is gecertificeerd plaatser van. We maken een onderscheid tussen extensieve groendaken en intensieve groendaken of daktuinen. De meest voorkomende natuurlijke daken zijn extensieve groendaken met een lage begroeiing van sedum-, kruid- en vetplanten. Deze beplanting vraagt weinig onderhoud. Snoeien of maaien is niet nodig. Een sproeibeurt is enkel aangewezen na een periode van langdurige droge. Door de eenvoudige en lichte opbouw ca. 10 cm opbouwhoogte en 100 kg verzadigd/m2 is er geen speciale dakconstructie benodigd. Hierdoor is het een groene en duurzame toepassing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een intensief groendak heeft de functie van een echte daktuin, met quasi dezelfde mogelijkheden als een tuin in volle grond. Lees meer
sedumdaken
Sedum groendak dakbedekking - Covergreen.
Toepassing Sedum dakbedekking. Sedum cassettes kunnen ieder moment van het jaar geplaatst worden en zijn het hele jaar door leverbaar. Met dit product hoeft u het Sedumdak niet laag voor laag op te bouwen. Dit betekent dat er bij de installatie van het groendak praktisch geen fouten te maken zijn.
Sedum daken DHZ Plantenwand.eu.
Met name de sedumdaken zijn de laatste jaren sterk in opmars. Met enige handigheid is een sedumdak zelf aan te leggen en met name voor de kleine daken zoals van een garage, tuinhuis of een serre is dit zelf goed te doen tegen relatief lage kosten.
Meststof voor Groendak of Sedumdak Myco-sedum PRO.
Eigenschappen sedum meststof. Geschikt voor aanleg en onderhoud van groen- en sedumdaken. Organisch samengestelde meststof NPK 6-2-6 met unieke bacteriën en positieve schimmel Mycorrhizae. Op zoek naar een geschikte bemesting voor je groendak? Gebruik dan Myco-sedum professionele meststof voor sedum! Ecostyle Myco-sedum: Meststof voor groendaken. Perfecte meststof voor aanleg of bemesting van een sedumdak of groendak.
Extensieve groene daken Amsterdam Rainproof.
De drainagelaag vangt het overtollige water uit de substraatlaag op en voert het vertraagd af richting dakgoot en regenpijp. De drainagelaag zorgt er ook voor dat de wortels van de planten niet te nat blijven. Bij elementen met holle ruimtes of een hoger gelegen dakuitlaat, kan deze laag ook water vasthouden voor de planten. Het bufferende effect van een groen extensief dak is het grootst bij kleine tot gemiddelde regenbuien. Bij heftigere en langdurige regenbuien wordt de eerste piek van de bui afgezwakt, maar is de bijdrage door de verzadiging van de substraatlaag geringer. Bij korte heftige zomerse buien en in de koude wintermaanden, is het effect van de verdamping relatief klein. Sedumbeplanting is uitermate geschikt voor een dak, omdat deze planten veel water kunnen opslaan en zo lange droogteperiodes kunnen doorstaan. Sedumdaken hebben dan ook geen bewateringssysteem nodig.
Sedumdak - Sedum dakbedekking - Feenstra Dakbedekking.
Steeds meer gemeenten hebben dan ook een subsidieregeling voor sedum dakbedekking. Vraag bij uw gemeente na of u recht heeft op subsidie. Dit kan u een aantrekkelijke besparing opleveren. Kies voor groen. Bij Feenstra Dakbedekking is uw groene dak van advies tot uitvoering in goede handen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over sedumdaken. Vraag hier meer informatie aan. Vorige pagina Print pagina. Dakisolatie aanbrengen plat dak. Subsidie dakisolatie Friesland.
Valbeveiliging voor groen- sedumdaken. Zoeken.
Looppaden en bewegwijzering. Wet- en regelgeving. RI&E laten opstellen. Onderhoud, keuring inspectie. Meest gestelde vragen FAQ. Kennismaken met Daksafe. Dealers van Daksafe. Keurmerk valbeveiliging BRL 9935. Home Valbeveiliging Valbeveiliging voor groen- sedumdaken. Valbeveiliging voor groen- sedumdaken. Daksafe KS1 met speciale Groen Paal. Onderhoud op de zogenoemde groendaken sedumdaken is eerder regel dan uitzondering.
Sedumdaken Elro.
Doordat sedumdaken tegelijkertijd een geluidsisolerende functie hebben, worden omgevingsgeluiden zoals hagel, regen en verkeerslawaai geabsorbeerd. Westervoort - Groendak. Amsterdam - Watertoren. Arnhem - Presikhaaf. Arnhem - Provinciehuis. Nijmegen - Groendak. Veendam - Parkeerdek. Amsterdam - Bedrijfshal. Amsterdam - Pilotenweg. Utrecht - Janskerkhof. Gouda - Parkeerdek. Zwolle - Aalanden.
Sedumworld - Uw Sedumdak groendak lichtgewicht specialist.
Indien gewenst beschikken wij over ons eigen aanlegteam en maken hiervoor dan offerte op maat. Het plaatsen van een Groendak kan soms erg voordelig zijn indien gebruik kan worden gemaakt van een lokale Groendak subsidie regeling niet elke gemeente heeft een Groendak subsidie regeling, meer informatie kunt u vinden op onze pagina Groendak subsidie Veel vragen en ook antwoorden over de vele voordelen van Sedumdaken Groendaken kunt u vinden op onze pagina veel gestelde vragen. U kunt bij ons terecht voor 1 type lichtgewicht Sedumdak systeem. Het 123 Sedumdak systeem is geschikt voor middelgrote en grote Groendaken. Een Groendak heeft vele voordelen, in de zomermaanden wordt uw dak nooit warmer dan 20 graden en in de wintermaanden heeft u een extra dakisolatie. Ook het dakleer gaat het dubbele aantal jaren mee wegens het ontbreken van UV instraling. Een groendak bloeit de gehele zomerperiode en is een drachtplant voor bijen populaties. Zie voor meer voordelen veel gestelde vragen. Een ander groot voordeel van Sedumdaken Groendaken is het zeer beperkte onderhoud. Basis om uw groendakvitaal te houden is het 2 x per jaar te bemesten met Sedummest.

Contacteer ons