Resultaten voor groen dak kant en klaar

groen dak kant en klaar
Sedumtrays de voorbegroeide groendak kant-en-klare cassette.
Gewicht 37.6 kg. 11 beoordelingen voor Sedumtrays sedumcassettes per m2. Waardering 4.91 uit 5. Gebaseerd op 11 beoordelingen. Waardering 5 uit 5. monique van kessel geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Heel gemakkelijk te installeren. Waardering 4 uit 5. Hindrik Schriever geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Goede mix met goede vulling. Waardering 5 uit 5. Elbert Hidding geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel tres bien. Waardering 5 uit 5. Peter Klooster geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Gemakkelijk te leggen en te koppelen. En een hele mooie kwaliteit van planten. Waardering 5 uit 5. Frederik geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Hele handige bakken die je als een puzzel in elkaar zet. Geeft een mooi egaal geheel. Ook makkelijk te zagen voor de hoekjes. Waardering 5 uit 5. Reinier geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Eenvoudig te bestellen en op het dak te leggen. Waardering 5 uit 5. Louis geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Mooi sedumdak.
GROENDAK ZELF DOEN? WAT KOST DAT?
Heeft u veel maatwerk, passnijden door daklichten, een rond dak, veel hoeken etc. dan is dit systeem makkelijker om op maat te maken dan bij Sedumcassetes. Bij het Sedumtapijt Light pakket zal er minder substraat 1 zak per m2 aangebracht moeten worden, hierdoor is het systeem goedkoper en lichter maar houd ook minder water vast. Het groendak kan eerder mos groei krijgen en er rood uitzien. Vandaar de naam Sedumtapijt Light pakket. Sedumtapijt na uitrollen. Sedumtapijt in bloei. Nog sneller, eenvoudiger maar duurder.: Sedumcassettes Sedumcassette Light, klik en klaar.
Groendak maken Zelf maken tips kosten voor het laten aanleggen.
Er zitten namelijk verschillende voordelen aan een sedumdak. Vooral qua isolatie wordt er vaak voor deze duurzame manier van isoleren gekozen. Steeds meer bedrijven gaan ook al overstag en kiezen voor een groendak. Op onze website geven we je graag informatie als je zelf een dak groen wilt maken. Je leest hier o.a. wat het precies inhoudt en wat de voordelen zijn. Uiteraard kan je via onze site ook in contact komen met groendakdekkers. Ze helpen je graag met het aanbrengen van sedumplanten op het dak. Een ander alternatief is zelf de planten op het dak aanbrengen.
Sedumdak kant-en-klaar - Groendaktotaal.
Kies dan voor een kant-en-klaar sedumdak van Groendaktotaal. Zon dak bestaat uit matten met verschillende soorten vetplanten die elk op hun beurt in een ander jaargetijde bloeien. U hoeft de matten alleen maar uit te rollen op uw onderdak en klaar is uw duurzame groendak.
Een groen dak in 5 stappen - Tuincentrum De Bosrand.
Gepubliceerd op 15 juni 2020. Een groen dak aanleggen op je tuin huis, kantoor, uitbouw, schuur of garage biedt veel voordelen. Een met sedum of andere planten begroeid dak vangt regenwater en fijnstof op, biedt voedsel aan insecten en dus ook aan vogels, kan verkoelend werken in de zomer en helpt om geluid te dempen. Wellicht kom je zelfs in aanmerking voor een subsidie van de gemeente bij de aanleg van een groen dak. Stap 1 Is je dak geschikt voor beplanting? Een met regen volgezogen beplanting en ondergrond kan behoorlijk zwaar zijn, dus moet er sprake zijn van een stevige dakconstructie. Daardoor valt een dak van golfplaten bijvoorbeeld af. Vraag een specialist om dit te beoordelen. Daarnaast moet het dak niet te schuin aflopen, want dan kan de beplanting ervan afglijden en zal deze sneller uitdrogen, omdat ook het regenwater er snel vanaf loopt.
Groendak: types voor- en nadelen Mijn-dakwerker.be.
Van dit type spreken we wanneer het dak vooral begroeid is met mossen, vetplanten sedumdak en kruiden die niet veel onderhoud vergen. Dit type dak is niet of nauwelijks beloopbaar maar is een stuk lichter van gewicht dan een intensief groendak. Het voordeel van dit type dak is dat het goedkoper, lichter en makkelijker te realiseren is dan een intensief groendak. Toepasbaar op daken met een helling van 1 tot 45 graden. Laagdikte: kleiner dan 20 cm. Gewicht groendak: 40 tot 110 kg/m. Vergunning niet nodig. Controle draagkracht door bouwkundige is wel vereist. Dak is niet beloopbaar. Praktisch geen onderhoud. Prijs extensief groendak: € 40 à 100 per m incl. btw en montage. Vraag hier vrijblijvend offertes aan voor een extensief groendak. Kies ik best een intensief of extensief groendak? Wil je vooral mossen, vetplantjes en kruiden op het dak, dan kies je best voor een extensief groendak. Wil je vooral begroeiing met grassen, stuiken of bomen, dan is een intensief groendak meer iets voor jou. Zon intensief groendak is wel duurder en zwaarder waardoor de dakconstructie zeker voldoende draagkracht moet hebben. Hou er ook rekening mee dat intensieve groendaken enkel mogelijk zijn bij platte daken 1 - 4 graden.
MobiRoof ECO - kant-en-klaar duurzame groendak systeem Mobilane.
De cassettes worden op een eenvoudige wijze tegen elkaar geplaatst, waardoor direct een groen dak ontstaat. MobiRoof ECO is een extensief groendak systeem geschikt voor platte daken en daken met een hellingshoek tot 10 graden 20 en blijft altijd herplaatsbaar. Het unieke lichtgewicht cassettesysteem is beplant met verschillende soorten sedumplanten en voorzien van een substraat welke naast de functie van groeimedium zorgt voor drainage en opslag van water. Bijkomend voordeel van dit systeem is dat de cassettes herplaatsbaar zijn. Het sedumdak kan hierdoor volledig naar wensworden ingericht. Een duurzaam groendak voor een groene toekomst. MobiRoof ECO is een circulair groendak systeem. De cassette is gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. Dit zorgt voor een verminderde druk op het milieu en een beperking van afvalstromen. De cassettes worden lokaal voorgekweekt met stek van eigen kwekerij. Sedumbeplanting op het dak. De beplanting verbetert de luchtkwaliteit door CO 2 reductie en vangt ook fijnstof af. UV-stralen bereiken de dakbedekking niet meer, waardoor de levensduur van het dakbedekkingsmateriaal aanzienlijk verlengd wordt. Daarnaast beschermen de sedumcassettes het dak tegen weersinvloeden en neemt de cassette water op.
Gauris Groendak.
Kant en klaar zwembad. Lijm, kit tape. Lijm, kit tape. Kant en klare zwembaden. Lijm, kit tape. Lijm, kit tape. Specials voor paarden. Eb en Vloed bodem. U bent hier.: Tuin en Vijver Direct: sterk in maatwerk folie. Met een Gauris Groendak kunt u rekenen op talrijke voordelen voor alle betrokkenen: uw woonhuis of bedrijfspand, uw portemonnee, de dierenwereld, het milieu en natuurlijk ook uzelf. Want als het goed is gelegd, biedt uw groene dak u bij elke aanblik een welverdiend moment van rust. De voordelen van een groendak in één oogopslag.: Een groendak werkt verkoelend in de zomer. Een groendak verlaagt de stookkosten in de winter. Een groendak vermindert de waterzuiveringslasten. Een groendak verlengt de levensduur van het dak. Een groendak werkt geluiddempend. Een groendak verbetert het microklimaat. Een groendak creëert nieuwe leefgebieden. Een groendak geeft een gevoel van rust en ruimte. Als eerste stap bij het aanleggen van een groendak maakt u het dakoppervlak schoon en zorgt u voor een vlakke ondergrond. Daarna rolt u de drainagemat uit tot aan de randen en sluit u de vliesoverlapping in de lengterichting. Vervolgens maakt u een opening voor de waterafvoer.
Groen Sedumdak Mobilane Mobiroof kopen? - Compleetgroen.
Laagste prijs garantie. Veilig voor of achteraf betalen. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe aan vergelijking. Meer informatie over dit product. Kant en klaar groen Sedumdak, De Sedum cassettes van Mobiroof legt u zo kant en klaar op uw dak, De cassettes klikt u eenvoudig aan elkaar en geven direct een mooi groen resultaat! In verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creëren. Toch hoeft u hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-8 verschillende sedum soorten.

Contacteer ons