Resultaten voor grasdak

grasdak
Grasdak Stock Photos, Royalty Free Grasdak Images Depositphotos.
Mooi dorp van Mykines met kleurrijke huizen met gras op. Traditionele IJslandse huizen met grasdak in Justyna folk museum, IJsland. Mistig ochtendzicht op een huis met typisch grasdak. Steeg door rode gebouwen in het regeringsdistrict Tinganes in de hoofdstad Torshavn, Faeröer.
gd-energy.be
Groen dak - Wikipedia.
Extensief groendak bewerken brontekst bewerken. Sedumdak op De Halve Wereld Amsterdam. Verzamelnaam voor sedum-, mos-, gras- en kruidendaken. De dikte van de groendak-opbouw bedraagt hierbij maximaal 15cm en de hoogte van de begroeiing maximaal 50cm. De begroeiing ontwikkelt zich tot een min of meer ecologisch stabiele plantengemeenschap die zichzelf in stand kan houden met een minimum aan onderhoud. Sedumdak bewerken brontekst bewerken. De begroeiing bestaat uit een klein soort vetplant in verschillende kleuren die gecombineerd kan worden met mos. Sedumdaken kunnen in principe licht uitgevoerd worden; een substraatlaag van 3cm kan voldoende zijn. Groendaktegels bewerken brontekst bewerken. De groendaktegels bestaan uit gerecycled kunststof tegels die gevuld zijn met de opbouw voor een groen dak. De begroeiing bestaat uit verschillende soorten sedum. De groendaktegels zijn voor minimaal 95 begroeid als ze worden geleverd. De groendaktegels zijn er in verschillende afmetingen en gewichten. Kruidendak bewerken brontekst bewerken. Verschillende combinaties van grassen en kruiden, vaak met een basis van sedum. De natuurlijke bedekking is relatief licht van gewicht, al naargelang de samenstelling. Grasdak bewerken brontekst bewerken. Een grasdak vereist een voedingslaag van minimaal 12cm bij een plat dak en minimaal 15cm bij een hellend dak. Deze belasting maakt een sterkere dakconstructie noodzakelijk.
Groendak Webshop Alles voor het groene dak, sedumdak, grasdak of daktuin.
Dé groene daken winkel van Groendak met alles voor het groene dak of gevel, sedumdak, grasdak of daktuin. Groendak: uw groenspecialist op het gebied van bouwwerkbegroening. Sedumpakket voor plat dak. Sedumpakket voor plat dak. Groendakvoer Sedum, karton 4 kg. Groendakvoer Sedum, karton 4 kg. Groendaksubstraat 20 liter. Groendaksubstraat 20 liter. Hieracium pilosella - Muizeoor. Hieracium pilosella - Muizeoor. Prunella grandiflora - bijenkorfje. Prunella grandiflora - bijenkorfje. Dianthus deltoides 'Flashing' - steenanjer. Dianthus deltoides 'Flashing' - steenanjer. Terra Roof 20 Green. Terra Roof 20 Green. Groendaksubstraat 20 liter. Groendaksubstraat 20 liter. Groendak adviseert, levert en realiseert groendaken, gras- en sedumdaken, daktuinen en groengevels.Groendak is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van groene daken. 033 277 3404. Beste prijs garantie.
Grashopper Blokhutten - Grasdak.
Aan de onderkant van het dak zijn de turfhaken gemonteerd, waaraan de grondkering is bevestigd. Vervolgens is een laag turf opgebracht en het graszaak ingezaaid. Het grasdak vergt vrijwel geen onderhoud en u hoeft de daken dus niet te maaien.
Wij leggen uw extensief of intensief groendak aan!
We weten dat er meerdere soorten dakbegroeiing zijn, waarbij men verschil maakt tussen intensief en extensief. Bij een intensief groendak gaat het vooral om een combinatie van beplanting, een terras en paden. Bij een extensief groen dak moet u denken aan alleen dakbegroeiing. Als u een keuze heeft gemaakt tussen intensief en extensief, is het aan u om de soort begroeiing te kiezen voor op uw groen dak. Denk aan een sedumdak, met alleen vetplanten, een grasdak met gras of een daktuin, met bloemen, planten en gras. Het hangt van uw voorkeuren af wat voor begroeiing er geplaatst wordt op uw groendak. Het aanleggen van een groendak of sedumdak laat u aan een specialist over. In overleg met de vakman maakt u een keuze voor een intensief of een extensief groendak, waarna hij aan het werk gaat met het aanleggen van uw extensief grasdak, sedumdak of intensief groen dak. Als u kiest voor extensief, is het vaak mogelijk om deze zelf aan te leggen. Bij daken die extensief zijn wordt namelijk alleen het groen geplaatst. Bij een intensieve variant hangt het af van de wensen die u heeft of u dit zelf uit kan voeren.
Te huur: Grasdak vakantiehuis en vakantiewoning Reitdiep Groningen.
Vakantiewoningen met grasdak aan het Reitdiep in Groningen. I am a tooltip for a hotspot. I am a tooltip for a hotspot. I am a tooltip for a hotspot. Drie prachtige Grasdakwoningen. Drie vakantiehuizen met een grasdak staan voor u klaar aan de oever van het Reitdiep in Groningen.
Dijklichaam met grasdak - Architectuur.nl. Dijklichaam met grasdak - Architectuur.nl.
Het nieuwe gebouw voor de Amsterdamse Academie voor Lichamelijke Opvoeding is gesitueerd in Amsterdam-West op het terrein van een sportcomplex grenzend aan het Sloterpark. Door een deel van het volume in een soort dijklichaam met grasdak onder te brengen is het gebouw op natuurlijke wijze in de landschappelijke omgeving opgenomen.
De voor- en nadelen van een groendak Bouwwereld.nl.
In het algemeen kan er onderscheid gemaakt worden tussen twee soorten groendaken: extensieve en intensieve groendaken. Een extensieve groendak is een daktuin waar beperkt onderhoud nodig is. De opbouwhoogte en daardoor de belasting op de dakconstructie is bij dergelijke daken beperkt ca. 150 kg/m 2 Het dak heeft vaak één soort beplanting, bijvoorbeeld Sedum of gras. Een intensieve groendak is een daktuin met begroeiing die je ook in een normale tuin kunt vinden. Een dergelijke daktuin heeft dus regelmatig onderhoud nodig en moet dan ook beloopbaar zijn. De opbouwhoogte is hoger dan bij extensieve groendaken en de extra belasting op het dak is ook groter 250 kg/m 2 of meer. Waarom waterberging op daken belangrijk is. Voor- en nadelen groendak. Een groendak heeft zowel voordelen voor het gebouw, als de omgeving.
Groene dakenkaart Hoogeveen - Extensief groendak.
Ga aan de slag. Onder extensief groendak worden sedum-, mos-, gras- en kruidendaken verstaan. De dikte van de groendak-opbouw bedraagt hierbij maximaal 15 cm en de hoogte van de begroeiing maximaal 50 cm. De begroeiing ontwikkelt zich tot een min of meer ecologisch stabiele plantengemeenschap die zichzelf in stand kan houden met een minimum aan onderhoud. Foto: voorbeeld sedumdak copyright EcoHuis Stad Antwerpen. De begroeiing bestaat uit een klein soort vetplant in verschillende kleuren die gecombineerd kan worden met mos. Sedumdaken kunnen in principe licht uitgevoerd worden; een substraatlaag van 3 cm kan voldoende zijn. Verschillende combinaties van grassen en kruiden, vaak met een basis van sedum. De natuurlijke bedekking is relatief licht van gewicht, al naar gelang de samenstelling. Foto: voorbeeld kruidentuin Biodivers dak, copyrightBTL. Een grasdak vereist een voedingslaag van minimaal 12 cm bij een plat dak en minimaal 15 cm bij een hellend dak.

Contacteer ons