Resultaten voor goedkoop groendak

goedkoop groendak
Groendak: types voor- en nadelen Mijn-dakwerker.be.
Hij kan begroeid zijn met struiken, kruiden, grassen en zelfs met bepaalde soorten bomen! Bij dit type daktuin is het vanzelfsprekend van groot belang dat de dakconstructie voldoende stevig is want een dergelijke tuin heeft een aanzienlijk gewicht meer dan 200 kilo per vierkante meter. Een intensief groendak kan gebruikt worden als een normale tuin en vergt veel onderhoud. Toepasbaar op daken met een helling van 1-4 graden. Laagdikte: groter dan 20 cm. Gewicht groendak: 200 kg/m. Een aangepaste dakconstructie is nodig. Vergunning en controle draagkracht door een bouwkundige is vereist. Dak is beloopbaar. Veel onderhoud zoals een tuin. Prijs intensief groendak: € 85 à 200 per m incl. btw en montage. Vraag hier vrijblijvend offertes aan voor een intensief groendak. Extensief groendak vaakst toegepast. Van dit type spreken we wanneer het dak vooral begroeid is met mossen, vetplanten sedumdak en kruiden die niet veel onderhoud vergen.
aquilegia.be
Grootste online aanbod rotsplanten en groene daken! Rotsplantenshop. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 191. Path 1
Groendak Traditioneel systeem. Daken tot 25 graden helling. Waterbuffering van 30 liter per m2. Prima zelf aan te leggen. Weinig tot geen onderhoud €44,95, p/m. Daken tot 15 graden helling. Waterbuffering van 25 liter per m2. Zeer makkelijk om aan te leggen. Weinig tot geen onderhoud € 53,95, p/m. Sedumtray Cassette TE. Daken tot 5 graden helling. Waterbuffering van 31 liter per m2. Zeer makkelijk om aan te leggen. Weinig tot geen onderhoud €52,95, p/m. Rotsplanten kopen kunt u eenvoudig doen in onze webshop. Wij hebben een groot online aanbod in Sempervivum en sedums met wel meer dan 15 verschillende soorten Sempervivums en meer dan 10 verschillende soorten sedums. Verschillende soorten Sedum bij elkaar in pot doen het schitterend als minituintje. Door hun variatie in kleur en vorm zijn talloze combinaties mogelijk. Er zijn geelgroene, blauwgroene, roodbruine en geelbonte soorten. Wanneer een aantal soorten in de herfst ook nog eens verkleurt, is het resultaat spectaculair. Zo zijn er nog veel meer leuke tips om rotsplanten te gebruiken als decoratief stuk. Ook biedt Rotsplantenshop sedummatten aan.
Sedumworld - Uw Sedumdak groendak lichtgewicht specialist.
Uiterst scherpe prijs per m2. Prijs vanaf €21,95, per m2. Deze 60 x 100 cm matten worden door Sedumworld speciaal geproduceerd om het gewicht per mat te beperken tot slechts 13 kg. De gebruikelijke handelsmaat is 60 x 200 cm met een gewicht van 26 kg. Sedum matten zijn bij uitstek geschikt als bodembedekker voor siertuinen. Heeft u een vraag of wenst u een offerte dan helpen wij u graag. T: 06 - 51824919. Lichtgewicht Groendak met 123 systeem. Bekijk hoe gemakkelijk een 123 Sedumdak systeem wordt geplaatst. De voordelen van sedumworld.com. LEVERING NEDERLAND BELGIË. Wij leveren in Nederland en België. Dag van levering kunt u zelf aangeven. Wij werken bij sedumworld zoveel mogelijk metgerecyclede producten. BETALEN BIJ BEZORGEN. Het is bij ons mogelijk om te pinnen bij de chauffeur bij aflevering. ZAKELIJK EN PARTICULIER. U kunt bij ons zowel zakelijk als particulier bestellen. Wij kunnen offerte maken voor subsidieaanvraag bij gemeente. Betaal gemakkelijk online via iDeal of MisterCash.
Het eenvoudigste en goedkoopste groendak is een turfdak.
Ik had een afvoer voorzien in de EPDM maar die is niet nodig er komt bijna geen water uit. Het water loopt gewoon van het dak af omdat de turf gelijk met de dakrand ligt. Ik ga nog wel dakgoot voorzien. Waarom Turf en geen ander groendak systeem? Turf plaats je rechtstreeks op het de EPDM, zonder worteldoek, zonder drainage en zonder filterdoek. Ook heb je geen anti-erosielaag nodig indien het dak niet te stijl is. De dakheling moet onder de30gradenblijven, daarboven moet je andere maatregelen nemen.Dus het dak is eenvoudig te plaatsen en kost veel minder dan een Sedum of kruidendak.
Wat zijn de kosten van het aanleggen van een groendak?
Het vergroenen van een gebouw, dak of gevel vergt een investering die op termijn zeker weer wordt terugverdient. Als indicatie voor de aanleg geldt circa 55 - 65 euro per vierkante meter voor een sedum dak of extensief groendak en 125 euro per vierkante meter voor een intensief groendak of daktuin. Veelal wordt gesubsidieerd tot 50. Subsidie is bij uitstek hét groeimiddel voor groendaken. Informeer dus bij uw gemeente of u voor het aanleggen van een groendak subsidie ontvangt. Een groendak biedt veel voordelen en staat prachtig. Benieuwd naar de kosten? Bespaar op de kosten! U overweegt een keuze te maken voor een groendak. Simpelweg omdat dit bij u past. Uiteraard bent u benieuwd of uw huidige dak geschikt is voor een groendak en wat de hiermee samenhangende kosten zijn. Naast dat u bij ons een offerte kunt aanvragen raden we u van harte aan om ook bij andere dakdekkersbedrijven een offerte aan te vragen. Op die manier kunt u gemakkelijk de prijzen van verschillende bedrijven naast elkaar leggen.
Uw groendak snel, goedkoop laten aanleggen? - Groendaktotaal Groendak, Dak, Platte dak.
Dé Groendak Specialist. Profiteer van de vele voordelen van een groendak en lever een bijdrage aan het milieu. Vraag advies aan Groendaktotaal over de mogelijkheden. Uw groendak snel, goedkoop laten aanleggen? Bekijk deze pin en meer op Dakbedekking sedum van Lieneke Menger.
Hoe een groendak aanleggen? Hubo.
Laat ook voldoende wortelwerende doek over om de dakopkanten te bedekken tot 20cm. Rol de drainagelaag uit en snijd deze af op de gewenste lengte. Rol de drainageplaten uit over het dak en sluit ze tegen elkaar aan. Plaats ter hoogte van elke afvoer een controleput op de drainageplaat. Teken de omtrek van deze controleput af en snijd dit stuk drainageplaat uit. Plaats nu de controleschacht in de opening. De afvoer moet gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar blijven voor eventuele controle. Werk elke controleschacht af met een grindstrook rondom, met een minimale breedte van 20cm. Het groendak plaatsen. Plaats de groendaktegels één voor één op de drainageplaat, mooi naast elkaar geschikt. De groendaktegels laten zich gemakkelijk versnijden tot kleinere delen. Zo passen de groendaktegels overal op je dak! Indien de dakrand geen 8-10cm hoog is, dient u een grindstrook te voorzien van minimum 20cm breed.
Groendaken - Groendak Aanleggen.
Maar je kunt het natuurlijk ook altijd laten doen. Hoe het ook zij, je hoeft over het algemeen niet meer dan een dag in de rommel te zitten, want met een paar uurtjes is de klus al geklaard! Een sedumdak of ander groendak is niet goedkoop.
Meest gestelde vragen - Sedumshop - De Sedumdak groendak specialist.
Ja ons 123 Sedumdak systeem is eenvoudiger en goedkoper dan Sedum cassettes of trays. Vraag 9: Hoe hoog moet de dakrand zijn voor de 123 Sedumdak systeem? Minimaal 6 cm dakrand hoogte rondom maar hoger is ook geen probleem. Vraag 10: Moet reeds aanwezig dakgrind op het dak worden verwijderd? De algemene richtlijn is dat dakgrind moet worden verwijderd indien men een Sedumdak wil plaatsen. Indien het echter traditioneel rond dakgrind betreft dan kan dit blijven liggen mits het dak wat betreft draagkracht sterk genoeg is. Bij aanleg lichtgewicht Sedumdak 123 systeem is het waterverzadigde gewicht van slechts 45 kg per m2 als extra daklast zeer beperkt.

Contacteer ons