Resultaten voor gamma groendak

gamma groendak
Gevel- en dakwerken - bertbouw bvba.
U merkt het, de keuze van uw dak of gevel heeft grote gevolgen voor de kwaliteit van uw woning en uw portemonnee. Bertbouw beschikt daarom over een breed gamma aan afwerking en uitvoering, voor ieder wat wils en voor iedere situatie de beste oplossing.
gd-energy.be
Sedum kopen? Vetkruid: sedum voor dak of tuin Intratuin.
Het bodem bedekkende plantje sedum, of vetkruid, kan dus overal en is ook een leuk alternatief voor gras. Je kunt er namelijk prima op lopen, zolang je het licht belast en er dus niet dagelijks overheen gaat. 1 - 24 van 34 producten.
Extensief groendak op een houten ondergrond.
Toepassingen en oplossingen. Extensief groendak op een houten ondergrond. Parco dArte Vivente. Atelier Pietro Gilardi and Alessandro Fassi. Net zoals intensieve groendaken vereisen extensieve groendaken een 100 waterdichte opbouw. Dankzij de volledig afgedichte glascelstructuur is FOAMGLAS isolatie het ideale isolatiemateriaal voor groendaken. De opbouw waarborgt een compacte verlijming van de lagen, wat voor een stevige, langdurige oplossing zorgt. Kwaliteit: Systeem uit hoogwaardige materialen. Kwaliteitszekerheid door projectondersteuning en professioneel advies. Rentabiliteit: Maximaal waardebehoud en minimale onderhoudskosten tengevolge van de lange levensduur. Duurzaamheid: Generaties lang optimale bescherming tegen koude hitte en vocht. Zekerheid: Compact verlijmd daksysteem verhindert uitvoerige schade en reparaties. Functionaliteit: Thermische isolatie en dampscherm in één laag. Flexibel en eenvoudig om hellende oppervlakken te maken dankzij geprefabriceerde afschotplaten. Kompaktdak-Groendak op hout, isolatie met warme bitumen 4.4.5 136,92, KB. PDS FOAMGLAS T3Plus 324,89, KB. SDS-SLABS AND TAPERED-nl 59,86, KB. Dankzij deze bestekservice vindt elke voorschrijver op een efficiënte en eenvoudige manier de juiste FOAMGLAS-isolatieoplossing en bijhorende bestektekst uit de ruim 50 verschillende systemen. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan isolatieproducten en accessoires voor het creëren van de perfecte oplossing die past in uw specifieke project.
Green Building Products - Plaats zelf uw groendak.
Doordat het gewicht die op een dak mag komen meestal beperkt is kan er slechts een beperkte opbouw worden toegepast. Sedumplantjes zijn perfect geschikt voor dergelijke schrale ondergrond. Maar ook Sedum heeft water en voeding nodig, bij groendaken met een te dunne substraatlaag of te weinig waterreserve in het systeem kunnen de sedumplantjes dor en ros gaan ogen. Kruidendaken: Als de constructie van het dak het toelaat kan men eventueel ook opteren voor een kruidendak, ook in deze zaadmengeling zitten sedumplantjes maar dan in combinatie met een aantal kruiden. Deze vragen meer water en een dikkere substraatlaag. Het uitzicht is heel verschillend van een sedumdak. De kruiden worden hoger en geven een meer gevarieerd uitzicht, een kruidendak geurt enorm lekker, wat nog een extra meerwaarde geeft aan het groendak. Voor andere beplantingen bieden wij u graag persoonlijk advies. Voor de kruidendaken bieden we een standaard zaadmengsel aan bestaande uit verschillende soorten kruiden en sedumsoorten.
Mobiroof groendak 54 x 54cm.
Toch hoef je hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-8 verschillende sedum soorten. MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan elkaar te klikken.
Mastersystems.
Creëer hier zelf snel en eenvoudig uw lastenboek. 50 jaar levensduur. Externe studiebureaus hebben vastgesteld dat EPDM minimale levensduurverwachting heeft van minstens 50 jaar, mogelijks te verlengen tot 100 jaar. 100 garantie op waterdichtheid. Topkwaliteit en waterdichte zekerheid. VM Building Solutions biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk.
AXTER PRO CONCEPTO - CONSTRUMAT Roof Systems.
Het AXTER PRO CONCEPTO gamma bevat slechts 5 professionele dakproducten waarmee alle platte daken compleet kunnen worden gerealiseerd: eenvoudig, snel en hoogwaardig. dampscherm ROLSTICK 31 Alpa universeel bruikbaar, geen primer meer nodig bij Alpa-bitumen. PIR dakisolatie met alu-cachering 100 mm dik Rd 4,5, W/mK of andere diktes wordt op het dampscherm verlijmd dmv activatie van de thermstrepen op Rolstick 31. koud partieel zelfklevende onderlaag HYRENE SPOT ST brandgevaar wordt volledig uitgesloten. eindlaag ALPAL geen primer nodig bij Alpa-bitumen. keuze op basis van samenstelling Alpa maar ook SBS of APP mogelijk. dikte 3, 4 of 5 mm. lengte 5, 6, 7 of 8 lm/rol. uitzicht zwarte, grijze, groene, rode of witte minerale leischilfer. indien er bijkomende eisen zijn zoals een 'cool' climate dak, een luchtzuiverend dak, een groendak of een terrasdak.
Dakbedekkig dakrenovatie regio Sint-Niklaas Maras Dakwerken.
Ga uit je Dak! VRAAG EEN OFFERTE. Meer dan 15 jaar ervaring. Wie voor de keuze van dakbedekking staat, doet er goed aan een beroep te doen op Maras Dakwerken, geregistreerd aannemer van dakwerken met meer dan 15 jaar ervaring in zowel nieuwbouw dakbedekking als dakrenovatie.
Architecte: producten informatie Knauf.
Notre site Web ne fonctionne pas avec votre navigateur. Notre site Web ne fonctionne pas avec Internet Explorer. Nous vous recommandons de le visiter avec Mozilla Firefox, Google Chrome, Brave ou Opera pour un gain de vitesse, de performance et de sécurité.

Contacteer ons