Resultaten voor gamma groendak

gamma groendak
Sedum kopen? Vetkruid: sedum voor dak of tuin Intratuin.
Het bodem bedekkende plantje sedum, of vetkruid, kan dus overal en is ook een leuk alternatief voor gras. Je kunt er namelijk prima op lopen, zolang je het licht belast en er dus niet dagelijks overheen gaat. 1 - 24 van 34 producten.
aquilegia.be
Aquagard EPDM dakbedekking dakfolie, EPDM, EPDM dakrubber.
Aquagard EPDM dakbedekking is speciaal voor de afdichting van platte daken. Dit systeem bestaat uit hoogwaardige Aquagard EPDM rubbermembranen en een uitgebreid gamma EPDM toebehoren die een waterdichte en duurzame oplossing bieden voor uw platdak of hellenddak. Aquagard EPDM dakbedekking is tevens zeer geschikte EPDM folie voor sedumdaken groendak.
Green Building Products - Plaats zelf uw groendak.
Doordat het gewicht die op een dak mag komen meestal beperkt is kan er slechts een beperkte opbouw worden toegepast. Sedumplantjes zijn perfect geschikt voor dergelijke schrale ondergrond. Maar ook Sedum heeft water en voeding nodig, bij groendaken met een te dunne substraatlaag of te weinig waterreserve in het systeem kunnen de sedumplantjes dor en ros gaan ogen. Kruidendaken: Als de constructie van het dak het toelaat kan men eventueel ook opteren voor een kruidendak, ook in deze zaadmengeling zitten sedumplantjes maar dan in combinatie met een aantal kruiden. Deze vragen meer water en een dikkere substraatlaag. Het uitzicht is heel verschillend van een sedumdak. De kruiden worden hoger en geven een meer gevarieerd uitzicht, een kruidendak geurt enorm lekker, wat nog een extra meerwaarde geeft aan het groendak. Voor andere beplantingen bieden wij u graag persoonlijk advies. Voor de kruidendaken bieden we een standaard zaadmengsel aan bestaande uit verschillende soorten kruiden en sedumsoorten.
Mobiroof groendak 54 x 54cm.
Toch hoef je hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-8 verschillende sedum soorten. MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan elkaar te klikken.
Mastersystems.
Creëer hier zelf snel en eenvoudig uw lastenboek. 50 jaar levensduur. Externe studiebureaus hebben vastgesteld dat EPDM minimale levensduurverwachting heeft van minstens 50 jaar, mogelijks te verlengen tot 100 jaar. 100 garantie op waterdichtheid. Topkwaliteit en waterdichte zekerheid. VM Building Solutions biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk.
AXTER PRO CONCEPTO - CONSTRUMAT Roof Systems.
Het AXTER PRO CONCEPTO gamma bevat slechts 5 professionele dakproducten waarmee alle platte daken compleet kunnen worden gerealiseerd: eenvoudig, snel en hoogwaardig. dampscherm ROLSTICK 31 Alpa universeel bruikbaar, geen primer meer nodig bij Alpa-bitumen. PIR dakisolatie met alu-cachering 100 mm dik Rd 4,5, W/mK of andere diktes wordt op het dampscherm verlijmd dmv activatie van de thermstrepen op Rolstick 31. koud partieel zelfklevende onderlaag HYRENE SPOT ST brandgevaar wordt volledig uitgesloten. eindlaag ALPAL geen primer nodig bij Alpa-bitumen. keuze op basis van samenstelling Alpa maar ook SBS of APP mogelijk. dikte 3, 4 of 5 mm. lengte 5, 6, 7 of 8 lm/rol. uitzicht zwarte, grijze, groene, rode of witte minerale leischilfer. indien er bijkomende eisen zijn zoals een 'cool' climate dak, een luchtzuiverend dak, een groendak of een terrasdak.
Groendak dakmaterialen - de beste bedrijven in uw buurt.
KAB nv is nu ook verdeler van Primagaz.Zowel particulieren als professionelen kunnen voortaan dus bij KAB nv terecht voor hun propaan/butaan flessen.KAB nv beschikt over een ruim gamma met zoals altijd een superservice en goede condities! Toon telefoon Bezoek website.
Groendaken.
In 1989 lanceert de SOPREMA-groep een nieuw merk voor innovatieve groendakoplossingen: SOPRANATURE. Sindsdien heeft het bedrijf onafgebroken gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het gamma. De nieuwste telg in het gamma is de TOUNDRA'BOX' ECO. Hij isflexibel inzetbaar, licht en esthetisch. Een groendak tovert ongebruikte dakruimtes om tot mooie daktuinen.
GROENDAK TIP bestel uw groendak online Groenedaken.net.
Vragen over de factuur of administratieve zaken Stuur een bericht aan: administratie@groenedaken.net. WIJ ZIJN GESLOTEN VAN MAANDAG 25 JULI T/M ZONDAG 7 AUGUSTUS, WEEK 30/31U kunt uw bestelling wel in die periode online plaatsen. Wij leveren weer uit vanaf vrijdag 12 augustus! Telefonisch contact Telefoon 0 3 3 - 4 6 3 5 6 8. Welkom bij dé groendak webwinkel van Nederland! Een groendak zelf aanleggen is eenvoudig, u kunt het zelf ook! Dé groendak specialist van Nederland! Een groendak, ook wel Sedumdak genoemd, is er in verschillende soorten.

Contacteer ons