Resultaten voor extensief sedumdak

extensief sedumdak
De Dakexpert Specialist in groendaken en sedumdaken.
Het maximum bedrag van de premie kan sterk verschillen per gemeente, van 600 euro tot 5000 euro en meer. Voor informatie kan je terecht bij je gemeente, bij Infrax en op www.premiezoeker.be. WAAROM KIEZEN VOOR DE DAKEXPERT. Dankzij onze opleidingen en ervaring zijn wij gecertificeerd plaatser van groendaken. Wij werken enkel met deugdelijke en duurzame materialen en specifiek gekweekte vegetatiematten. Je hebt de keuze tussen diverse vegetatiematten: wilde bloemen, sedum, gras, kruiden. Meteen groen vanaf de aanleg. Weinig of geen onderhoud. Een waterdicht dak.
aquilegia.be
Basisbeginselen voor een extensief groendak.
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het aanbrengen van grindstroken enkel een aanbeveling van het WTCB Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf; geen absolute verplichting. De bouwheer kan het uiteraard wel eisen. Verkeerde beplanting kan desastreuze gevolgen hebben. Hoewel een extensief groendak in grote mate zelfonderhoudend is, mag u niet denken dat u er niet naar moet omzien.
Hoe leg je een groendak aan? Natuurpunt.
Leg dan een groendak aan! Zon dak vol planten levert niet alleen tal van voordelen voor de natuur, het brengt jou, en de natuur, ook iets op! Vraag hier je offerte aan. Voor elk gerealiseerd groen dak dat via het online bestelformulier van Natuurpunt aangevraagd werd schenkt onze partner Groendak-Antwerpen een bijdrage waarmee Natuurpunt nieuwe natuur kan aankopen in en rond Mechelen ter uitbreiding van het Mechels Rivierengebied. Een groendak is een kleine plantentuin die je op een plat dak aanlegt of laat aanleggen. Vaak bestaat de begroeiing uit mossen en sedumsoorten of kruiden en gras extensief. Maar je kan ook een intensieve daktuin aanleggen; een volwaardige tuin met alles erop en eraan.
Extensief groendak EGD nv.
32 11 43 38 51. Waarom een plat dak. Waarom een groendak. Intensief groendak daktuin. Een extensief groendak bestaat voor het grootste deel uit lava substraat en bevat weinig organisch materiaal. De begroeiing ervan wordt met een sedummengsel dan ook voornamelijk beperkt tot vetplanten en kruiden. Dit type groendak zorgt voor een geringe belasting van het dak waardoor er in, de meeste gevallen geen, aangepaste of verstevigde dakconstructie voorzien moet worden. Omdat er geen grote wortelgroei van planten is, kan het onderdak uit eender welk dakdichtingsmateriaal bestaan. Wanneer het dak niet frequent betreden wordt, of moeilijk toegankelijk is, is een extensief groendak een perfect alternatief voor uw plat dak. intensief groendak daktuin. Heeft u vragen over een groendak? Wij beantwoorden al uw vragen!
Extensieve groene daken Amsterdam Rainproof.
In Nederland zijn platte daken over het algemeen berekend op een belasting van 100 kg/m2 voor de grindlaag. In bestaande situaties kan de grindlaag bijna altijd vervangen worden door een extensief groen dak zonder extra constructieve maatregelen. Een verzadigd groen dak met een dikte van circa 7 cm blijft onder deze toegestane belasting. Bij groene daken die dikker zijn en voor intensieve groene daken in bestaande en in nieuwbouwsituaties dient per geval onderzocht te worden of extra constructieve maatregelen vereist zijn. Groendak als totaalpakket.
Wij leggen uw extensief of intensief groendak aan!
Opstijgend vocht behandelen. Vochtbestrijding doe het zelf. Iedere woning heeft daken nodig om het huis te beschermen. Maar waar veel dakbedekking niet milieuvriendelijk is, is een groendak dit zeker wel. Dit is precies wat de naam al zegt, een dak vol met groen. Vaak bestaat een groendak uit diverse dakbegroeiing, zoals planten, mos en gras. Het is maar net wat u wilt. Een sedumdak is vaak ook erg populair onder de voorstanders van een groen dak. Een sedumdak heeft als dakbegroeiing vetplanten. Er zijn veel mogelijkheden voor een groendak, zowel extensief als intensief, waarbij u zelf kunt kiezen uit de dakbegroeiing en ander groen voor het aanleggen.
Extensief groendak: prijs voordelen Dakconstructie.be.
Wat is een extensief groendak? Een extensief groendak is een soort groendak van minder dan 15 cm dik. Ze vereisen weinig onderhoud in vergelijking met de intensief groendaken met struiken en bomen. Daarom zie je ze vaker op daken van particulieren. Een extensief groene dakbedekking is vooral begroeid met vetplanten zoals sedum, kruiden en lage grassen. Het is geschikt voor zowel een plat dak, als een licht hellend dak. Extensief groendak prijs. De gemiddelde prijs van een extensief groendak bedraagt tussen de 40 euro en de 200 euro per vierkante meter, inclusief btw en montage. Uiteraard hangt deze prijs af van de soort planten die je kiest, de soort dakbedekking en de afmetingen van het dak. Als je van je extensief groendak een echte tuin wil maken, kan de prijs makkelijk oplopen tot 6.000 euro.
Groendak: soorten inclusief de prijzen.
U leest het hier. Prijs van een groendak. De prijs voor het laten plaatsen van een groendak is afhankelijk van verschillende factoren.: afmetingen van het dak. bereikbaarheid van het dak drukke stad of in een rustig dorp. In onderstaande schema staan de prijzen gebaseerd op een goed bereikbaar plat dak. Soort dak Prijs per m incl. btw en montage Levensduur. €45 - €100. €120 - €200. Nieuwe onderlaag EPDM. €40 - €50. in combinatie met groendak 60 jaar. Wanneer u van uw platte dak met een oppervlakte van 50 m een prachtige extensieve tuin wilt maken kunt u rekening houden met een totaalprijs van ongeveer €6.000,-. Deze prijs is inclusief een nieuwe onderlaag EPDM en beplanting. In de meeste gevallen wordt er namelijk een nieuwe ondergrond geplaatst omdat de huidige dakbedekking oud of versleten is. Bent u benieuwd naar wat de exacte kosten voor uw persoonlijke groendak zijn?
ᐅ Groendak systeem online kopen Bouwdepot.be.
Groendak sedums PLACE 'N' GO - 1m. Ultra eenvoudig kant klaar extensief groendak-systeem. € 49,00, incl.btw. Groendak sedumtray CLICK 'N' GO - 1m. Kant klaar extensief groendak-systeem. € 53,00, incl.btw. MORANE GRIND ROND 4/16 - big bag - per 500kg. Bovenrijn grind grof voor sierperk en ballastlaag platte daken.

Contacteer ons