Resultaten voor ervaringen groendak

ervaringen groendak
Groendaken valbeveiliging- Ibic.be.
Koffiekletsen met Dave: de landschaps- en tuinarchitect die uitgroeide tot General Manager. Lees meer arrow_forward_ios. Koffiekletsen met Kelly: de oprichtster van de Care-afdeling. Lees meer arrow_forward_ios. Lees meer arrow_forward_ios. Waarom een groendak soms ros uitslaat. Lees meer arrow_forward_ios. arrow_forward_ios Bekijk dit project. Koning Noord Antwerpen. Koningin Elisabethzaal Antwerpen. Voormalig veevoederbedrijf wordt woonproject met groendaken.
aquilegia.be
Groendaken Tuinaanleg Meert.
Een groendak is als een groene long midden in het verstedelijkte landschap. Het ademt als het ware verse lucht en brengt zuurstof tot bij de bewoners, hoe hoog of laag het dak zich ook bevindt. De dakbegroeiing zorgt voor een unieke en zeer voelbare bescherming tegen warmte én koude. Bovendien beschermt ze de dakbekleding tegen de extreme invloeden van de natuur, waardoor deze langer meegaat. De voordelen van een vegetatiedak zijn talrijk. Groendaken kennen dan ook een zeer lange en rijke traditie. Dankzij nieuwe technieken en technologieën kennen groendaken de laatste jaren een sterke opmars.
Extensief groendak: prijs voordelen Dakconstructie.be.
Wat is een extensief groendak? Een extensief groendak is een soort groendak van minder dan 15 cm dik. Ze vereisen weinig onderhoud in vergelijking met de intensief groendaken met struiken en bomen. Daarom zie je ze vaker op daken van particulieren. Een extensief groene dakbedekking is vooral begroeid met vetplanten zoals sedum, kruiden en lage grassen. Het is geschikt voor zowel een plat dak, als een licht hellend dak. Extensief groendak prijs. De gemiddelde prijs van een extensief groendak bedraagt tussen de 40 euro en de 200 euro per vierkante meter, inclusief btw en montage. Uiteraard hangt deze prijs af van de soort planten die je kiest, de soort dakbedekking en de afmetingen van het dak. Als je van je extensief groendak een echte tuin wil maken, kan de prijs makkelijk oplopen tot 6.000 euro.
Groenedaken.net Reviews.
Het uitzoek en bestel process is prima geregeld.Heb gisteren alles zelf gelegd, nu maar kijken hoe alles hersteld na het stapellen en transport.Sommige tegels kale plekken, ik hoop dat deze plekken wel volgroeien door de sedum planten eromheen, maar houd het wel in de gaten. Altijd snelle service. Voor ons groendak bestel ik hier al een aantal jaren meststof. Ook voor adviezen kan je hier prima terecht. Jeannette van Alphen, Amersfoort. Reactie van het bedrijf. Dag JeannetteFijn dat we jullie elk jaar kunnen voorzien van meststof! elk jaar even bemesten en het dak blijft in topconditie mvgHenk. Heldere site, vriendelijke personeel en goede service, prachtig resultaat. Kan iedereen Groenedaken.net aanraden! Goeie informatie en correcte levering. Goede spullen en snelle communicatie die 'spot-on' is. Goede spullen en snelle communicatie die 'spot-on' is. Rene, Den dungen. Het bestellen en communiceren via mail en telefoon verliep prima. Ook een mailtje na de aanleg van het sedumdak met een vraag werd prima en duidelijk behandeld.
Specialist in groene daken! Snelle levering Groenedakenshop.nl.
Wij kunnen een scherpe prijs hanteren aan consumenten en bedrijven doordat we rechtstreeks leveren vanaf onze eigen kwekerij. Ben je opzoek naar advies voor het aanleggen van een groendak, laat het ons weten zodat we je kunnen helpen. Groendak laten aanleggen.
Referenties klant ervaringen Groendak.
Mooi uitzicht - Amsterdam. Het groendak bevalt prima. Het ligt op het schuurtje en vanuit het huis heb je een mooi uitzicht. De fotos zijn van het moment dat het dak is aangelegd, maar de plantjes zijn al aardig aan het groeien. Heb ook het idee dat er nog bloemetjes in komen. De duiven gaan erop zitten heerlijk van het zonnetje genieten. Met vriendelijke Groet, Petra. 11 februari 2022. 45º steil dak zelf aangelegd! Het is zeker gelukt met aanleggen. We trokken ook de nodige aandacht in de wijk omdat wij de eerste zijn die een schuin dak met sedum hebben, laat staan ook zelf hebben gedaan. We kregen regelmatig mensen op bezoek die ons vroegen hoe moeilijk het nou was. Daar hebben we eerlijk tegen gezegd dat het, met goede uitleg, helemaal niet zo moeilijk is, alleen zwaar qua gewicht. Maar ook, als wij het kunnen, kunnen jullie het ook. Met vriendelijke groet, Samy. 10 februari 2022. Snel Gelegd - Leusden. Beste mensen, De pallet met ons sedumdak is vrijdag afgeleverd.
De juiste dakbedekking voor je plat dak - Dakwerken - Gevelwerken Kijzer: N1 in Dakrenovatie.
Naast bitumen en EPDM is er nog een optie voor een plat dak, namelijk de recycleerbare kunststof PVC. Dat is enorm brandveilig, maar lang niet zo duurzaam als EPDM of roofing. PVC is een goedkope oplossing en gaat gemiddeld slechts 15 jaar mee. Optioneel voor de groenliefhebbers: een groendak.
De Dakexpert Specialist in groendaken en sedumdaken.
De temperatuur van een zwart dak loopt al snel op tot 70C en meer. Een groendak daarentegen blijft constant tussen 30C en 40C waardoor het rendement van je zonnepanelen aanzienlijk verhoogt. Alle gemeenten in Vlaams Brabant, Limburg en de Kempen geven premies voor groene daken. Deze liggen gemiddeld tussen de 20 en 31 euro per m dakoppervlak. Het maximum bedrag van de premie kan sterk verschillen per gemeente, van 600 euro tot 5000 euro en meer. Voor informatie kan je terecht bij je gemeente, bij Infrax en op www.premiezoeker.be. WAAROM KIEZEN VOOR DE DAKEXPERT. Dankzij onze opleidingen en ervaring zijn wij gecertificeerd plaatser van groendaken. Wij werken enkel met deugdelijke en duurzame materialen en specifiek gekweekte vegetatiematten. Je hebt de keuze tussen diverse vegetatiematten: wilde bloemen, sedum, gras, kruiden.
Voordelen van een groendak - Sempergreen.
Een groendak verlaagt de temperatuur op het dak. Dankzij dit koelere dak is het rendement van zonnepanelen groter en verlaagt u uw energiekosten. Vermindert omgevingsgeluid buiten en binnen. Een groendak werkt als een geluidsbarrière om uw pand. Het absorbeert geluid en zorgt voor meer omgevingsrust, zowel binnen in uw pand als daarbuiten. Verlengt levensduur dak. Een groendak biedt bescherming tegen weersinvloeden als zon, regen, wind en temperatuurwisselingen en verdubbelt of verdrievoudigt de levensduur van uw dak tot wel 60 jaar of langer. U heeft de investering in uw groendak terugverdiend binnen 8 tot 21 jaar. Creëert waardevermeerdering pand. De natuurlijke en duurzame uitstraling, in combinatie met een reductie van energiekosten en verlenging van de levensduur van uw dak, levert een waardevermeerdering van uw pand op.

Contacteer ons