Resultaten voor epdm sedumdak

epdm sedumdak
HOE LEG JE EEN GROENDAK AAN? ZO DOE JE DAT!
Ons systeem op basis van sedummatten sedumtapijt weegt va 55kg per m2, Sedumtrays vanaf 50 kg, Sedumcassette va 80 kg per m2enhet Sedum-gras-kruiden va 90 kg per m2Dit is een verzadigd gewicht, dus wanneer er volledig water in staat. Dakconstructie met EPDM of Bitumen ook wel dakleer of mastiek genoemd. Daken tot 45 graden helling. Niet geschikte daken.: Golfplaten veelal te zwak om er extra gewicht op aan te brengen. Zinken daken zink niet tegen het uitspoelen van organische stoffen vanuit het groendak. Dakpannen daken oude pannen moeten er af, en het dak moet geheel voorzien worden van een dakbedekking. Een zinken dak kan niet tegen de organische zuren die uitspoelen, daarnaast is zink niet voldoende waterdicht wanneer er een constant vochtig materiaal bovenop ligt. Hoeveel kan mijn dak aan qua gewicht? De meeste uitbouwen zoals bijkeuken, keuken, carports, schuren enz. kunnen een extra permanent gewicht van 80 kg per m2 aan. Dus ruim genoeg voor een licht gewicht sedumdak van Groenedaken.net.
epdm sedumdak
Groendak aanleggen ECCOsedum.
Er moet geen anti-wortelfolie gebruikt worden bij EPDM en PVC tenzij op uitdrukkelijk verzoek van de fabrikant. Bij dakdichtingsmateriaal dat bestaat uit asfaltmembranen is dit wel het geval. Het anti-worteldoek zorgt ervoor dat wortels van planten geen beschadiging aan uw dakdichting kunnen veroorzaken. Vraag steeds advies aan uw fabrikant van dakbedekkingsmateriaal. Plaatsen beschermlaag ECCOprotect 400. Plaats de rollen ECCOprotect 400 steeds met een overlap van 10 cm. Bij ECCOprotect 400 wordt een niet-organisch viltdoek aangebracht op een geweven PP-doek afmetingen: 2,1, m x 40 m. Deze laag bestaat uit een doek die het dakmembraan een extra bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen.
Hoelang gaat een groendak met EPDM folie mee?
Één ding is hoe dan ook zeker: hoe dikker de laag substraat die wordt gebruikt, hoe meer onderhoud u van een groendak heeft. Waarom groendak combineren met EPDM dakbedekking? De voornaamste drempel bij het kiezen van een groendak, is voor veel mensen het dak zelf.
Een groendak maakt je woning duurzaam én klimaatbestendig - Groener Wonen.
Kortom, een groendak geeft je meer comfort, lagere energiekosten, een langere levensduur van het dak en het is goed voor het milieu. Hellend of plat dak, zeg het maar. De Ekogras dakbegroeiingssystemen zijn toepasbaar op platte én hellende daken, zelfs tot een hellingshoek van 70. Voor op woningen, garages, terrasoverkappingen, carports, tuinhuisjes en flatgebouwen. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, omdat het systeem rechtstreeks over de bestaande dakopbouw kan worden aangebracht. Ekogras past voornamelijk Sedum als begroeiing toe. Deze vetplanten blijven laag, kunnen goed tegen droogte, geven kleur aan je dak en fungeren als idool voor vlinders, hommels en bijen. Ekogras Groendaken heeft een eigen moderne kwekerij waardoor de kwaliteit van de planten gewaarborgd is. De diverse systemen zijn zodanig samengesteld dat er of recycle producten of producten met de minst milieubelastende eigenschappen worden toegepast. De SEDUMROLL-EKO matten bijvoorbeeld bestaan uit een plantaardige drager die volledig verteerd binnen een beperkt aantal jaren. Het in eigen huis samengestelde substraat bevat o.a. geen toeslag van veen. Eisen aan de dakbedekking en dakconstructie. De ondergrond van het dak kan bestaan uit beton, hout sandwichpanelen, metaal damwand.
Een dakbedekking met unieke eigenschappen: EPDM Groendak.
Hoe voer je op een licht hellend sedumdak het overtollige water af en zijn er dakdoorvoeren voor zon dak waar een bestaande 80 mm pvc pijp doorheen moet om van 2 woningen het hemelwater naar het riool af te voeren. Ik verneem graag van u. 3 augustus 2017 om 13:34.: Hallo Ton, ik snap de vraag niet helemaal. Wil je bellen? Dan leg ik het graag uit. Groet, Grad van Heck. 28 februari 2016 om 07:42.: Ik zoek naar een goede ondrgrond voor mijn groene dak; cassettes lijken me niet mooi maar heeft het voordeel dat wanneer je bij dak bedekking moet komen dat makkelijk gaat omdat je de cassettes kunt oppakken; wat doe je met lekkage en de rubberen EPDM? 5 maart 2016 om 16:34.: Als dakbedekking kunnen we inderdaad epdm aanbevelen, goed te leggen en gaat heel lang mee!
Extensief groendak EGD nv.
Omdat er geen grote wortelgroei van planten is, kan het onderdak uit eender welk dakdichtingsmateriaal bestaan. Wanneer het dak niet frequent betreden wordt, of moeilijk toegankelijk is, is een extensief groendak een perfect alternatief voor uw plat dak. intensief groendak daktuin.
Groendak op EPDM Groendaktotaal - Groendaktotaal.
0 Item s - € 0.00. Uw winkelwagen is leeg. Groendak op EPDM. Groendak op EPDM. Extensieve groendaken zoals sedumdaken zijn populair. En dat is niet zo vreemd, want deze daken zijn relatief gemakkelijk aan te leggen en vergen nauwelijks onderhoud. Het succes van een extensief groendak valt of staat met de onderliggende dakconstructie en dakbedekking. Wanneer uw dak stevig is uitgevoerd en plat of licht hellend is, leent dat zich in principe voor een groendak met sedummatten of sedumcassettes.
EPDM dakrubber maakt je groendak waterdicht. - Natuurlijk Dak.
EPDM dakrubber maakt je groendak waterdicht. Natuurlijk Dak BLOG Groendak EPDM dakrubber maakt je groendak waterdicht. Davy 29/12/2015 Groendak, Techniek dakrubber, doe-het-zelf, epdm, platdak. EPDM of beter bekend als dakrubber is het belangrijkste onderdeel van een groendak. Want een groendak mag niet lekken.
Groendak Kosten Nuttige informatie Homedeal.
Hou er rekening mee dat er extra kosten bij kunnen komen omdat je geen wortelwerende dakbedekking hebt. EPDM is zeer geschikt voor een groendak en in dit geval komt er gemiddeld € 65 bij per m2. Bekijk onderstaande wat een groendak gemiddeld totaal kost, uitgaande van het gemiddelde dakoppervlak in België van 50 m2. Type dakbedekking Gemiddelde prijs per m2 Gemiddelde kosten bij een. dak van 50 m2 inclusief arbeid en btw. Vind de beste deal. Ga jij voor het duurzame en milieuvriendelijk groendak en ben je benieuwd naar de exacte kosten voor dit project? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend offertes aan. Binnen 2 werkdagen ontvang je maximaal 6 offertes van dakwerkbedrijven bij jou uit de buurt. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten van jouw groendak. Zelf het groendak aanleggen. Bij gespecialiseerde bedrijven zijn zogenoemde sedum cassettes te kopen, die je zelf op het dak kunt planten. De kosten van het groendak zijn dan gemiddeld tussen de € 45 en € 66 per m2. Als je het groendak zelf gaat aanleggen, is het wel belangrijk dat je je goed inleest.

Contacteer ons