Resultaten voor epdm groendak

epdm groendak
De Dakexpert Specialist in groendaken en sedumdaken.
Een plat dak is meestal een verloren plek, niet fraai om op te kijken. Dankzij een meerlagenopbouw en beplanting van specifieke vegetatie gras, turf, vetplanten, kruiden, enz kan je een saai plat dak omtoveren tot een mooi groendak, sedumdak of tuindak. De Dakexpert is gespecialiseerd in de renovatie van platte daken met EPDM dakbedekking en de volledige aanleg van groendaken en sedumdaken volgens de regels der kunst. Bel of mail ons voor vrijblijvend advies. De dakexpert is gecertificeerd plaatser van. We maken een onderscheid tussen extensieve groendaken en intensieve groendaken of daktuinen. De meest voorkomende natuurlijke daken zijn extensieve groendaken met een lage begroeiing van sedum-, kruid- en vetplanten. Deze beplanting vraagt weinig onderhoud. Snoeien of maaien is niet nodig. Een sproeibeurt is enkel aangewezen na een periode van langdurige droge. Door de eenvoudige en lichte opbouw ca. 10 cm opbouwhoogte en 100 kg verzadigd/m2 is er geen speciale dakconstructie benodigd. Hierdoor is het een groene en duurzame toepassing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een intensief groendak heeft de functie van een echte daktuin, met quasi dezelfde mogelijkheden als een tuin in volle grond.
epdm groendak
Waarop letten bij de plaatsing van een groendak? Mawipex.
De dakrand rondom het dakoppervlak moet ongeveer twintig centimeter hoog zijn. Indien dit niet het geval is, dient u een steriele grindstrook van minimum twintig centimeter te voorzien. Deze vermijdt dat de wortels van de planten de dakranden beschadigen. Elk groendaktype vereist minimum eenmaal per jaar een onderhoud. Hoe intensiever het groendak, hoe frequenter het onderhoud dient plaats te vinden. Kies voor een groen dak. Een groendak biedt naast een prachtig visueel effect talrijke economische en ecologische voordelen voor het gebouw, de bewoners en de omgeving. Lees meer over deze voordelen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team! Hoe kunnen we u helpen? Leave this field blank not required. Een nieuwe EPDM-ambassadeur bij Jongeneel. SNELLERE PLAATSING VAN EPDM MET ZELFKLEVENDE EPDM DAKBEDEKKING. Snellere plaatsing van epdm met zelfklevende epdm dakbedekking. 1 februari 2019. Mawipex is een leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan opdrachtgevers, architecten, aannemers en dakdekkers. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in op onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
23 ideeën over Groen dak epdmplants groene daken, dak, groen.
groendak - Nice with lavender. daktuin - Opbouw groendak. daktuin - Herding sheep on a roof! Groen dak - mobiroof. Groen dak met zonnepanelen SolarSedumdak. Foto: De Dakdokters. groendak - Google zoeken. groendak - Google zoeken. groendak - Google zoeken.
EPDM en groendak, een perfecte combinatie op je dak - bouwenwonen.net.
B&W Verbouwen en renoveren.: EPDM en groendak, een perfecte combinatie op je dak. De term groendak is al een aantal jaar bekend en wordt in Nederland en Belgi steeds meer toegepast. Maar wat veel mensen niet weten is dat een groendak een onderlaag nodig heeft. Maar wat zijn de eisen voor het aanleggen van een groendak? De eisen voor het aanleggen van een groendak beginnen bij uw dakconstructie en dakbedekking. De dakbedekking moet namelijk wortelbestendig zijn. Een dakbedekking zoals bitumen is van nature niet wortelbestendig en dus niet geschikt. Een geschikte soort dakbedekking is EPDM dakbedekking. Wat is EPDM? Een EPDM dakbedekking is een dakbedekking gemaakt van synthetisch rubber. Een dakbedekking van EPDM is een zeer milieuvriendelijk en recyclebaar. Het product EPDM wordt ook wel gebruikt voor de aanleg van vijvers, het is dan ook een zeer waterbestendig product. Een dakbedekking van EPDM bezit een aantal sterke kwaliteiten. Zo is een dakbedekking van EPDM.: blijvend bij temperatuurschommeling. bestand tegen weersinvloeden. Door deze bestendigheid tegen wortels is EPDM zeer geschikt als dakbedekking wanneer u overweegt een groendak te nemen.
Groendak Dak en gevel.
Dak en gevel. Creëer een nieuw account? Creëer een nieuw account. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Typ hieronder de letters en cijfers. Voer uw e-mailadres hieronder in om een wachtwoord reset link te ontvangen. Typ hieronder de letters en cijfers. Tonen als Foto-tabel Lijst. Sorteer op Positie. Aantal afgeschuinde zijdes. Afwerking oppervlakte grind. Van hoog naar laag sorteren. Cassart Agrotextiel Worteldoek zwart rol 210m. 29340, /rol 24248/rol., Tonen als Foto-tabel Lijst. Sorteer op Positie. Aantal afgeschuinde zijdes. Afwerking oppervlakte grind. Van hoog naar laag sorteren. Het Eternit groendak is een combinatie van de Ecolor of Ecolor Extra golfplaten en groenbakjes. Deze bakjes, of hydropacks, bevatten 60 mm substraat en bestaan uit een voorgecultiveerde sedumvegetatie. Een groen uitzicht vanaf dag één.
Groendak aanleggen ECCOsedum.
Er moet geen anti-wortelfolie gebruikt worden bij EPDM en PVC tenzij op uitdrukkelijk verzoek van de fabrikant. Bij dakdichtingsmateriaal dat bestaat uit asfaltmembranen is dit wel het geval. Het anti-worteldoek zorgt ervoor dat wortels van planten geen beschadiging aan uw dakdichting kunnen veroorzaken. Vraag steeds advies aan uw fabrikant van dakbedekkingsmateriaal. Plaatsen beschermlaag ECCOprotect 400. Plaats de rollen ECCOprotect 400 steeds met een overlap van 10 cm. Bij ECCOprotect 400 wordt een niet-organisch viltdoek aangebracht op een geweven PP-doek afmetingen: 2,1, m x 40 m. Deze laag bestaat uit een doek die het dakmembraan een extra bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen. Deze voorwerpen zouden het dak kunnen beschadigen tijdens de plaatsing.
EPDM dakbedekking leggen op plat dak - Gratis diverse offertes!
De voorbereiding: door zelf de oude laag te verwijderen bespaart u op de arbeidskosten. De dikte van het materiaal: hoe dikker de laag, des te meer materiaal u nodig heeft. De arbeidskosten: deze verschillen per dakdekker, kies daarom het dakdekkersbedrijf met de laagste prijs per m. Maak gebruik van de renovatiepremie. Als u uw dakbedekking laat vervangen, heeft u mogelijk recht op de overkoepelende renovatiepremie. Bij deze premie ontvangt u 20 of 30 van het totaalbedrag. Of u 20 of 30 ontvangt is afhankelijk van uw inkomen. Welke voorwaarden zitten er aan de renovatiepremie? Het is belangrijk dat de dakwerken gefactureerd zijn op naam van de eindgebruiker van de woning. Het pand moet in ieder geval 30 jaar oud zijn en moet staan in het Vlaamse Gewest. Ook moet u in ieder geval €2.500,-, investeren in nieuwe dakbedekking. Wilt u meer over deze premie weten? Lees dan verder op vlaanderen.be. Nieuwe dakbedekking nodig? Laat EPDM leggen voor de laagste prijs per m! Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40 op uw nieuwe dakbedekking. Start nu de offerteaanvraag. EPDM aanbrengen; wat doet een dakdekker?
Een groendak isoleert en rendeert EPDM Solutions.
Het aanleggen van een groendak leidt in sommige gemeenten tot recht op een premie. Heb je niet de bedoeling om jouw groendak als extra tuinruimte te gebruiken? Dan voorziet EPDM Solutions je graag van een extensief groendak met voornamelijk lage beplanting.
HOE LEG JE EEN GROENDAK AAN? ZO DOE JE DAT!
kunnen een extra permanent gewicht van 80 kg per m2 aan. Dus ruim genoeg voor een licht gewicht sedumdak van Groenedaken.net. Bent u er niet zeker van, dan kunt u dit laten checken door een bouwkundige. Mijn dakbedekking is niet wortelwerend en nu? Dat is geen probleem want wij leveren standaard bij elk pakket een wortelwerend beschermfolie, dat ueenvoudig over de bestaande dakbedekking legt. Deze beschermfolie is verplicht ook al heeft u reeds een wortelwerende dakbedekking zoals EPDM.Dit is geen vervanger van een dakbedekking, u heeft altijd een waterdichte dakbedekking nodig! Mijn dakbedekking is oud en eventueel lek, kan ik dan nog een groendak aanleggen? Nee, u dient dan eerst de oude dakbedekking te laten vervangen door nieuwe. Het groendak met de wortelwerende folie zorgt er niet voor dat uw dakconstructie droog blijft. Welke dakbedekking kunnen wij dan het beste nemen? Er zijn diverse type wortelwerende dakbedekking, te onderscheiden in twee. EPDM rubber PVC kunststof.

Contacteer ons