Resultaten voor epdm dakbedekking groendak

epdm dakbedekking groendak
Groendaken Resitrix.
VM Building Solutions cares for nature. EPDM in de gevel. Kelder en bekuiping. U bent hier. Home Producten Groendaken. Wat is een groendak? Groendaken zijn daken waarvan het platte of hellende deel hoofdzakelijk bestaat uit levende planten. Ze bestaan al sinds mensenheugenis; denk maar aan de beroemde hangende tuinen van Babylon zesde eeuw vóór Christus. De eerste groendaken in Europa werden gecreëerd in Scandinavië: graszoden werden op teelaarde aangebracht en als dakbedekking toegepast. In de jaren 1960 werden groendaken in onder andere Duitsland herontdekt als een interessante optie om de natuur in de stad te introduceren. Sindsdien is er al veel onderzoek gedaan en zijn groendaken in opmars. Men onderscheidt men twee types van groendaken. Intensieve groendaken of daktuinen zijn vergelijkbaar met gewone tuinen. Ze bestaan uit grassen, struiken en eventueel ook bomen. Zelfs dakterrassen en waterpartijen zoals vijvers zijn mogelijk, alsook echte dak parken.Zulke groendaken vergen veel onderhoud en vormen een sterke belasting zodat een aangepaste dakconstructie noodzakelijk is.
epdm dakbedekking groendak
EPDM dakbedekking: voordelen prijs Bitumen roofing of EPDM?
Log in als gebruiker - huiseigenaar partner - vakman. EPDM dakbedekking: voor een plat dak zonder lekken. Heb je dakwerken gepland en zou je graag meer te weten komen over EPDM als mogelijke dakbedekking? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij lichten de eigenschappen van dit materiaal, alsook de voordelen t.o.v. bitumen of roofing toe. Op zoek naar een expert in EPDM?
Groendak aanleggen Vergelijk prijzen en bespaar Slimster. calculator. lightbulb. calculator. phone. location. facebook. instagram. pinterest.
Een groendak is een goede investering, die zich op een duurzame manieren kan terugverdienen. Bekijk de groendak prijzen per m2. Liever de exacte prijzen weten voor jouw groendak? Groendak prijzen vergelijken. Andere soorten dakbedekking? Groendak subsidie mogelijk? Steeds meer gemeenten verstrekken een subsidie voor de plaatsing van groendaken. Is dit het geval, dan kan je tot wel 40% van de totale aanlegkosten terugkrijgen. Informeer bij je gemeente of jij ook in aanmerking komt voor een subsidie. Prijsopbouw groendak aanleggen. Wat heb je nodig voor een groendak? Waterdichte ondergrond, zoals EPDM dakbedekking. De constructeur kan bepalen welk gewicht door de constructie gedragen kan worden. Aan de hand van jouw wensen voor beplanting en doeleinden wordt dan bepaald of een nieuwe dakconstructie nodig is. We kunnen twee soorten groendaken/ vegetatiedaken onderscheiden; groendaken voor de sier extensief groendak en groendaken om op te leven intensief groendak. Er zijn verschillende extensieve groendaken. Het sedumdak is vooral begroeid met vetplanten en mos. Maar ook een bloemendak, kruidendak of grasdak zijn groendaken voor de sier. Een intensief groendak is beloopbaar, zoals een daktuin inclusief beplanting, struiken of bomen.
EPDM dakbedekking leggen op plat dak - Gratis diverse offertes!
Geschikt voor groendak: EPDM is wortelbestendig en dat maakt het de ideale ondergrond voor een groendak. Prijzen EPDM dakbedekking. De gemiddelde prijs per m voor EPDM dakbedekking ligt tussen de €30,-, tot €75,-. Deze prijs per m is iets hoger dan de prijzen van andere materialen, maar door de lange levensduur is dit materiaal op de lange termijn een erg voordelige keuze. Het heeft namelijk een levensduur van ongeveer 50 jaar! Voor het bedekken van een plat dak met een oppervlak van ongeveer 25 m liggen de totale kosten rond de €750,-, tot €1.875,-. Wilt u besparen op uw nieuwe dakbedekking? Vraag dan snel gratis offertes aan! Vergelijk meerdere dakdekkersbedrijven en kies zo gemakkelijk voor de dakdekker met het beste aanbod. EPDM; prijs per m. Materiaal Prijs per m Gem. bij dak van 25 m Levensduur. €30,-, tot €75,-., €750,-, tot €1.875,-., Dit zijn gemiddelde prijzen per m inclusief btw, materiaal en arbeidskosten. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan. Waar zijn de totaalkosten van afhankelijk? Zoals u in de tabel ziet, loopt de prijs per m flink uiteen. Hoe wordt de totaalprijs eigenlijk berekend? De totaalprijs is afhankelijk van een aantal factoren.:
EPDM plaatsen: werkwijze, prijs voordelen Dakconstructie.be.
Roofing: geschikt als onderlaag voor een groendak. Bij roofing moet wel een wortelwerende folie aangebracht worden om schade te voorkomen. EPDM: ook EPDM dakbedekking kan gebruikt worden als onderlaag voor een groendak. In tegenstelling tot roofing, is EPDM van zichzelf al wortelbestendig.
Waarop letten bij de plaatsing van een groendak? Mawipex.
Een groendak biedt naast een prachtig visueel effect talrijke economische en ecologische voordelen voor het gebouw, de bewoners en de omgeving. Lees meer over deze voordelen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team! Hoe kunnen we u helpen? Leave this field blank not required. Een nieuwe EPDM-ambassadeur bij Jongeneel. SNELLERE PLAATSING VAN EPDM MET ZELFKLEVENDE EPDM DAKBEDEKKING. Snellere plaatsing van epdm met zelfklevende epdm dakbedekking. 1 februari 2019. Mawipex is een leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan opdrachtgevers, architecten, aannemers en dakdekkers.
dakbedekking platdak EPDM sedumdak.
EPDM dakbedekking is tevens uitermate geschikte EPDM rubber folie voor een Groendak Sedumdak. Onze EPDM rubber dakbedekking is de ideale zeer duurzame oplossing voor vele platte daken zoals: bedrijfgebouwen, woningen met plat dak, groendak sedumdak, aanbouw, veranda, dakkapel, garage, carport, tuinhuis, balkon, dakgoten. EPDM dakbedekking biedt een uitzonderlijke combinatie van unieke eigenschappen voordelen.: Naadloze EPDM rubber dakfolie uit 1 stuk tot 61 meter lengte! Prefab dakfolie met 30 jaar volledige garantie! overige merken 10 jaar. Zeer lage levenscycluskosten. Zeer flexibel en blijvend elastisch. Zeer lange levensduur tot wel 80 jaar! Fire Retardant FR, volledig vliegvuurbestendig. Brandveilige plaatsing zonder vlam, primer of voorbehandeling! In de naadloze breedte maat 12,20, meter. Wat andere klanten ook kochten bij dit product.: EPDM Contactlijm Bonding Adhesive 5 liter Bonding Adhesive 5 liter. Prijs vanaf € 9,95, p/ltr.
Dakbedekking Beveren Plat hellend dak Scherpe prijzen!
De precieze kostprijzen van een groendak zijn afhankelijk van het soort beplanting wat je neemt. Houd er rekening mee dat de onderlaag ook geschikt moet zijn: de wortels van het groendak moeten de constructie van je plat dak niet beschadigen natuurlijk.
Partner in dakdichting EGD nv.
Welkom bij EGD. EGD nv heeft door de jarenlange expertise een uitmuntende adviesfunctie opgebouwd inzake platte daken, groendaken en gevelbekleding, dit met name in het segment van de grotere oppervlakten voor de bouwsector en KMO. Alle projecten worden echter nog steeds minutieus opgevolgd door Marcel, Noël en Joël Eyckens. De verschillende soorten dakdichting. Is jouw dak aan vernieuwing toe of ben je nog op zoek voor de geschikte dakdichting voor een nieuwbouwproject? Wij lichten de verschillende soorten dakbedekkingen toe zodat jij makkelijker een keuze kunt maken voor het materiaal dat het best bij jouw noden past. Wintervoordelen van een groendak. Een groendak ziet er mooi uit en zorgt voor een gezondere en aangenamere leefomgeving. Door de vermindering van CO2 en de verbetering van de biodiversiteit heeft een groendak een positief effect op het milieu. Maar ook tijdens de winter biedt een groendak tal van voordelen. Wij willen jullie graag oprecht bedanken voor de meer dan goede service en opvolging die jullie hebben geleverd bij de plaatsing van het nieuwe dak. Wij zullen jullie bedrijf aanraden aan iedereen en in de toekomst zeker nog langskomen voor nieuwe bestellingen. Familie: Leenders-Van der Linden. Toekomststraat 10 D. 3560 Lummen, België.

Contacteer ons