Resultaten voor eigen huis en tuin sedumdak

eigen huis en tuin sedumdak
Groendaken daktuinen van ecoworks - Ontdek ons en onze referenties!
Ontdek onze webshop! Groendaken aanleggen is een eigen métier. Als pionier in België buigen we op ervaring in de meest diverse projecten. Van ontwerp- tot aanlegfase. Woonhuis, wolkenkrabber of ondergrondse parking, Ecoworks brengt elk dak tot leven. Materialen kiezen we uit en verdelen we met de Europese marktleider Optigroen. Het instapgroendak is een Sedumdak. Een mengeling van onderhoudsarme vetplanten Sedum op een dunne substraatlaag, wat zorgt voor een beperkt gewicht. Veel groen voor weinig geld. Ideaal voor grote platte daken. De formule voor grote oppervlakten, de referentie voor bouwbedrijven. 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 1 2 3 4 5. Ontdek de natuur met een biodiversiteitsdak. Een mininatuurgebied op je huis of gebouw. Kleurrijke wilde bloemen, vlinders, bijen en ander microleven. Het toekomstig uitzicht van je slaapkamer of de wandelgang van je bedrijf. Een waaier aan toepassingen heeft u met een biodiversiteitsdak. Een energiegroendak is het dak van de toekomst. Het dak van de toekomst. Groendaken en zonnepanelen versterken elkaar.
Groendak Dakbedekking Ontdek onze producten Aquaplan.
Dit product is in feite een compleet en handig pakket om je groendak gemakkelijk zelf te plaatsen. Je meet gewoon de oppervlakte van je plat dak en wij leveren alles in de juiste hoeveelheden bij je thuis. Die levering is zelfs helemaal gratis. Het pakket bestaat onder meer uit de vegetatiemat, vruchtbaar substraat en wortelwerende drainagematten. Voor grote daken kies je best voor AquaplanT Groendak 'OP' ROL. Voor kleine daken 40m bestaat er ook AquaplanT in trayvorm. Dat zijn kant-en-klare groendak-cassettes voorzien van substraat en sedumplanten. De plaatsing is uiterst snel en eenvoudig omdat de trays enkel aan elkaar geklikt dienen te worden. AquaplanT: praktisch en compleet pakket voor je groendak. Al het materiaal gratis thuis geleverd. Isolerende werking in de zomer- en winterperiode. Langere levensduur van de bestaande dakbedekking.
Sedumdak Aanleggen Voordelen, Nadelen, Kosten Prijs Hovenier.nl.
Daarnaast zijn ze ook goed op de hoogte van de verschillende lagen en technieken die van belang zijn bij het aanleggen van een sedumdak. Zo is bijvoorbeeld een goede waterafvoer erg belangrijk, want een teveel aan water is niet goed voor de sedumplanten, en kan er bovendien voor zorgen dat er mos gaat groeien. En tenslotte kunnen ze u ook voorzien van advies over de keuze van planten, door de juiste plantjes te combineren kunt u er namelijk voor zorgen dat het sedumdak een groot deel van het jaar in bloei staat. Wanneer alles goed is uitgezocht kan er gestart worden met de daadwerkelijke aanleg, wat vaak erg snel kan gebeuren. De benodigde tijd is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van het sedumdak, maar over het algemeen is het een klus die binnen een dag afgerond kan worden. De verschillende lagen voor de ondergrond kunnen namelijk erg vlot gelegd worden, en dit geldt ook voor de planten zelf, die worden geleverd in sedummatten of sedum cassettes.
Zelf sedumdak of groendak leggen? HORNBACH. Alles voor je project! Vinden.
Ga voor een dakbedekking van bitumen shingles. Deze vorm is uiterst geschikt voor tuinhuizen en blokhutten. Ga je zelf je dak dekken met bitumen shingles? Wij laten je stap-voor-stap zien hoe het moet! Advies over dakvormen. Zoveel huizen, zoveel soorten daken. Het is niet zo dat ieder dak geschikt is voor jouw huis. HORNBACH laat jenhet onderscheid zien tussen een aantal dakvormen; van zadeldak tot aan een plat dak. Daarbij zijn er ook dive meer. Alles over EPDM-dakbedekking. EPDM-folie is een populaire materiaalsoort om je dak mee te bedekken. Dit komt omdat het veel voordelen biedt! Het materiaal gaat extreem lang mee, en dat is nog niet alles! Bekijk alle voordelen over EPDM. Zelf EPDM-dakbedekking leggen. Is je platte dak aan vernieuwing toe? Leg dan zelf EPDM-dakbedekking! Het biedt enorm veel voordelen. Dus klim je dak op en ga aan de slag met ons stappenplan! En geniet er maar van, want hierna is je dak voor de komende meer. Sedum groendak kopen?
Groen dak Sedum cassettes kopen online Sedumdak trays.
verhogen de waarde van uw huis. zuiveren de lucht. zijn gemakkelijk zelf aan te leggen. sommige gemeentes geven subsidies. Uw platte dak bedekken met sedum cassettes. Groene daken maakt u in een mum van tijd met onze prefab cassettes met sedum planten. De sedumdak cassettes, een soort plastic bakken die in elkaar klikken, ook wel trays genoemd, klikken eenvoudig in elkaar. Voor het leggen van de kant-en-klare groene dak pakketten adviseren wij om eerst een laag worteldoek te gebruiken en om de 120 dagen de planten van voeding te voorzien. Die kunt u direct mee bestellen. Heeft u iets minder budget? Kies dan voor sedummatten. Toepassingen van Sedumdak. De groene dak sedumcassettes kunnen gelegd worden op een dak met een maximale helling van ongeveer 35 graden.
Een groen dak op je huis.
Een manier om zuinig met energie om te gaan is het aanleggen van een levende, groene laag op je dak. Andere termen die je vaak tegenkomt voor een groen dak zijn sedumdak of ecodak. Een groen dak isoleert geweldig en in de zomer blijft je huis stukken koeler. Zulke levende daken hebben nog meer voordelen, zoals het aantrekken van plantjes en beestjes en vogels, een betere inpassing in de landelijke omgeving en het vertraagd afstaan van regenwater, waardoor er minder kans is op overbelasting van het riool en overstromingen. Daarnaast is een dak begroeit met sedums natuurlijk super om te zien. Een groen dak is een 'eenvoudig' voorbeeld hoe je de natuur kunt gebruiken om je woonomgeving te verbeteren en energie te besparen. Een mooie stap om je huis meer duurzaam te maken. Er zijn verschillende typen groene daken. Hieronder zet ik ze op een rijtje.: Intensieve groene daken. Dit is letterlijk een tuin op je dak. De begroeiing bestaat meestal voor een groot deel uit grassen, kruiden, struiken en zelfs volwassen bomen waarnaast ook dikwijls paden en terrassen aanwezig zijn. Een dergelijk groendak is behoorlijk zwaar dus niet zomaar overal toe te passen.
Een groen dak in 5 stappen - GROENDEKOR TUINCENTRUM BVBA.
Kleur in huis tuin - 16/01/2020. Plante à floraison hivernale: Hellébore. Winterbloemen en planten - 09/01/2020. Contre le froid - 19/01/2020. De kerstman op bezoek 2019. Fleurs et plantes d'hiver' - 16/01/2020. De kerstman bezocht onze kerstshow! Jardinières hivernales - 09/01/2020. Le père Noël visite notre magasin 2019. De kerstman bezocht onze kerstshow! Le père Noël visite notre magasin! Infosessie Beginnersgeluk Tuinplanten. Session pour débutant: Jardinières dhiver. Kom noten kraken! Venez croquer des noix! Italiaanse week 2017. La semaine italienne. Infosessie Beginnersgeluk Kamerplanten. De kerstman bezocht onze kerstshow! Master Data Administrator. Flexi medewerker afdeling: potten. Medewerker afdeling: potten M/V/X. Vandaag geopend van 09:00: t.e.m. Heeft u vragen? Grond- en meststoffen. Plagen in de tuin. Sfeer en cadeau. Tips en informatie. Poulets à vendre. Groendekor Kerst 2020. Noël chez Groendekor 2020. Herfstdecoratie - maak het thuis gezellig. Décorations automnales: une atmosphère agreable. Kweek thuis zelf jouw eigen champignons!
Project 023 Groendak 50 Tinten Groen Assendorp.
Samen willen we de wijk groener maken. Een leuke manier is om platte daken om te toveren in een groendak met sedum of een bloemenweide. Vind jij het leuk om een stuk plat dak op je huis of schuur hiervoor te benutten? Dan is er goed nieuws want voor €32 euro per vierkante meter kan het al. Waar wacht je nog op? De groendak-acties zijn al jaren een groot succes! Het aantal vierkante meters groendak dat er al is bijgekomen in Assendorp.: Groendaken in Assendorp! Huishoudens krijgen een groendak! Waarom een groendak? Een groendak is duurzaam, groen en isolerend in zowel zomer als winter.
DakTuin Voor Bestuivers - Project Love For Bees.
Hierdoor moet je het dak niet sproeien. Een Sedumdak is het lichtste groendak in zijn soort. Naast de standaard worteldoek en drainage heb je maar drie centimeter substraal nodig. Dit maakt dat een Sedumdak bijna op elk dak kan toegepast worden.Toch raad ik aan bij elke aanpassing van een dak een architect of een persoon met kennis van zakente raadplegen. Een Sedumdak heeft weinig onderhoudt nodig. Hoogstens één keer per jaar onkruid verwijderen. Voor de rest zal het dak zich zelf onderhouden. Als er uitval is zullen de plekken terug toe groeien omdat vetplanten zich gemakkelijk vermeerderen. De vetplantjes beschermen het dak. De levensduur van een Sedumdak is veel langer dan een standaard dakbedekking. Het isoleert het dak. In de winter houdt het de warmte vast en in de zomer zorgt het voor een koelend effect. Geluiddempend, niet enkel is het dak geluid isolerend maar door de weerkaatsing en absorptie van omgevingsgeluiden luiden zal het geluidsniveau in huis veel aangenamer zijn. Welke Sedum planten zijn geschikt voor op een plat dak?

Contacteer ons