Resultaten voor drainagemat sedumdak

drainagemat sedumdak
Dakfolie Sedumworld.
Dak met 123 Sedumdak drainagemat minieraal wol substraatmat.: Op daken met dakleer van bitumen of EPDM is geen dak vijverfolie nodig. Drainagemat D 20 kan direct op het dakleer worden uitgerold. Drainagemat D 20 heeft aan onderzijde speciaal beschermvlies voor alle type daken.
drainagemat sedumdak
Uniek groendak op villa Joosten Kunststoffen.
Opdracht: D&C sedumdak op dak met sterk hellende vlakken. 1.200 m VLF 105 filtervlies, 600 m VLF 150 filtervlies, 750 m VLU 500 beschermvlies, 600m FLW 500 0,5mm, folie, 600 m Tensar RE 520 grid, 600 m sedumkruiden, 600 m Jodrain 20 drainageplaat. Uitvoerder: Schanskorven Montage. Leverancier: Joosten Ecodak. Oplevering: Oktober 2017. Heb je een soortgelijke uitdaging? Neem contact op met een Product Specialist van Joosten Kunststoffen. NEEM CONTACT OP. Menu Over ons Contact Webshop Toepassingen Productgroepen Projecten Downloads Nieuws. Blijf op de hoogte van nieuws aanbiedingen.
Groendaken sedumdaken LID Limburg - Hasselt.
LID garandeert een competitieve prijs. LID werkt met in-huis expertise en vakmensen, de juiste materialen en leveranciers. Door een vlotte organisatie en planning kan LID groendaken leveren aan een voordelige prijs. Vraag: vrijblijvend een offerte via info@lid.be of 0473 64 66 16. STANDAARDOPBOUW VAN EEN LID GROENDAK. - Wortelvaste folie indien dichting niet wortelvast. - Substraat/mineraal substraat. - Sedummengeling of sedummatten voor aanleg sedumdak. - Grindstroken conform de brandnorm. LID KWALITATIEVE UITVOERING, GEEN PROBLEMEN ACHTERAF. Dak en groendak worden nog te vaak als afzonderlijke delen bekeken. De dakwerker mist de kennis van het extensieve groendak en de aanlegger van het groendak mist de kennis van de dakwerker. LID is van mening dat de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en als dusdanig bekeken moeten worden om aan de hoogste kwaliteit te voldoen. Dankzij 40-jaar expertise kan LID controleren of aan alle nodige voorwaarden voldaan is om het groen dak te plaatsen, zonder problemen achteraf. LID biedt ook totaalpakketten aan waarbij zowel dak als groendak geplaatst worden, zodat juridische problemen achteraf vermeden worden. Zo kan LID een totale GARANTIE verzekeren. Aarzel niet en contacteer ons voor verdere informatie over uw groendak of extensief groendak.
drainagemat sedumdak
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Doe-het-zelf met sedum Groendak.
Naar de webshop voor levering van alle mogelijke groendakproducten. Home Sedumdak Doe-het-zelf met sedum. Doe-het-zelf met sedum. Zelf een groendak aanleggen kan eenvoudig met een kant- en klaar sedumpakket voor een plat of schuin dak. De goede laagopbouw word dan al compleet geleverd. Alleen olivijn/grind langs de randen en doorvoeren moet er dan nog bij voor een smalle rand: één zak olivijn/grind per twee meter lengte. Het juiste gereedschap zoals een ladder, emmer, werkhandschoenen, hark, schaar, etc. moet door uzelf geregeld worden. Deze sedumpakketten zijn te bestellen op de groendakwebshop.: Sedumpakket kopen voor een plat dak tot 10. Sedumpakket kopen voor een schuindak 20 tot 30. Deze sedumpaketten zijn het handigst voor een direct klaar groendak.
Lichtgewicht Sedumdak per m2 kopen? - Compleetgroen.
Home Plantenbakken Polyester plantenbakken Lichtgewicht Sedumdak per m2. Lichtgewicht Sedumdak per m2. Het lichtgewicht sedumdak is kant en klaar sedumdak pakket wat bestaat uit drainagematten, substraatplaten en sedum mixmatten. Met dit pakket creëert u in een mum van tijd een groendak. Tip: Uw Sedumdak laten aanleggen? Onze specialisten helpen u graag! Wilt u een mooi groendak maar heeft u zelf geen tijd of hoogtevrees? Wij toveren in een mum van tijd uw dak om in een groen dak! Levertijd: 3-4 werkdagen. Gratis verzending vanaf 675 euro. Toevoegen aan winkelwagen. Gratis verzending vanaf 675,-, euro. Laagste prijs garantie.
Nophadrain Home.
Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons. Systemen voor intensieve groendaken. Systemen voor intensieve groendaken. Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons, vaste planten en waterpartijen. Systemen voor extensieve groendaken. Systemen voor extensieve groendaken. Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen.
Maak een sedumdak RTL Nieuws.
Deze wordt geleverd op rollen. Net zoals bij de drainagemat moet je deze op maat snijden met een stanleymes. Je kunt hiervoor ook eventueel een oud broodmes voor gebruiken. In de sedummatten zitten acht sedumsoorten die afwisselend van elkaar bloeien, je hebt dus lange tijd plezier van een dak met bloeiende beplanting. Het is even passen en meten maar dan heb je ook een super duurzaam en milieubewust dak in je tuin! Indien verzadigd weegt het sedumdak ongeveer 80kg per m2. Check goed of je dak hier tegen kan! Bij twijfel altijd een bouwkundige raadplegen. Gebruik sedum enkel voor buitentoepassingen die geschikt zijn voor hemelwater. Deze groene dakbedekking is niet geschikt voor daken die permanent onder water staan, plassen zijn geen probleem, alleen mogen die maximaal 1 cm diep zijn. Bij extreme koude of warmte krijgen de planten een rode kleur. Er zijn zelfs een paar gemeenten in Nederland vooral grote steden die een subsidieregeling voor groene daken kennen. Dat is dus én goed voor het milieu én goed voor je portemonnee! Eigen Huis Tuin. Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Do It Yourself DIY: maak een mooie tekentafel voor kinderen.
Drainagemembranen en accessoires voor groendaken - MatGeco.
Drainagemat voor groendaken. Drainerende noppenbaan voor groendaken. Voorgekweekte plaat voor groendaken. Watervasthoudende tegel voor daktuinen. RB Line 800. Wortelweringsscherm voor groendaken. Drainerende inspectieput voor groendaken. Grindstop voor groendaken. Een ideale drainageoplossing voor elke toepassing! Een groendak biedt veel voordelen voor de bewoners en het milieu.

Contacteer ons