Resultaten voor doe het zelf groendak

doe het zelf groendak
Sedumdak Aanleggen - Doe het zelf laat sedum aanleggen.
Voordelen sedum t.o.v. In vergelijking met andere dakbedekking heeft een Sedumdak vele voordelen. De plant is erg sterk en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Het is de lichtste soort groendak waardoor het bijna op elk dak toegepast kan worden. De laag plantjes beschermt het dak en werkt isolerend; in de winter houdt het de koude buiten, in de zomer houdt het je huis juist lekker koel. Daarnaast heeft een sedumdak ook een geluidsisolerende werking. Kan ik op mijn dak ook een sedumdak aanleggen? Bijna elk dak is geschikt om sedumplantjes op te zetten. Het maakt eigenlijk niet uit of je nou een plat of een schuin dak hebt en of het om een dak van een huis, schuur of garage is.
gd-energy.be
Sedumworld - Uw Sedumdak groendak lichtgewicht specialist.
Geluidsisolatie dak verbetert sterk. Verhoogt de waarde van uw pand. Sedumdak 1-2-3 bekijken. Voordeel 123 Ecologisch. Het Sedumdak bindt CO2 en fijnstof. Trekt bijen en hommels aan. Herstelt flora fauna op daken. Vertraagt waterafvoer door buffering. Verhoogt rendement van zonnepanelen. Prijs vanaf €36,90, per m2. Het Sedumdak 123 systeem is met name geschikt voor platte en hellende daken tot 20 graden.Het 123 systeem is niet alleen licht in gewicht maar ook snel zonder enige vakkennis te leggen. Dakopstand hoogte van minimaal 5 cm is vereist. Hoeft nooit gemaaid te worden. Bloeit gehele zomerperiode. 12 soorten Sedum in de matten. Sedum matten bekijken. Rolmaat slechts 60 x 100 of 60 x 200 cm. Gewicht per rol 13 of 26 kg. Uiterst scherpe prijs per m2. Prijs vanaf €21,95, per m2. Deze 60 x 100 cm matten worden door Sedumworld speciaal geproduceerd om het gewicht per mat te beperken tot slechts 13 kg. De gebruikelijke handelsmaat is 60 x 200 cm met een gewicht van 26 kg. Sedum matten zijn bij uitstek geschikt als bodembedekker voor siertuinen. Heeft u een vraag of wenst u een offerte dan helpen wij u graag. T: 06 - 51824919. Lichtgewicht Groendak met 123 systeem.
Hoe leg je een groendak aan? Natuurpunt.
Lees het hier of hier. Vraag hier je gratis, vrijblijvende offerte aan. Gratis e-book voor een tuin vol leven. Hoe maak je van jouw tuin een paradijs voor dieren, planten en jezelf? Ga aan de slag met de eenvoudig toe te passen tips in deze prachtig geïllustreerde gids van 52 pagina's. Vraag hier je gratis tuingids aan. Extensief, semi-intensief of intensief groendak? Kies op basis van je dakconstructie of je persoonlijke voorkeuren welk groendak je gaat aanleggen.
Doe het zelf Groendak Webshop.
Met een kant en klaarpakket zijn alle materialen voor een groendak compleet. Er hoeft dan niet verder nagedacht te worden of een het juiste combinatie is. Let wel op het door u gewenste resultaat direct na het leggen. Een pakket kan goed worden aangebracht op daken met een voldoende extra draagvermogen zie verzadigd gewicht. De dakbedekking moet goed en waterdicht zijn en niet te oud. De vijflaagse opbouw voldoet aan de richtlijnen van de VBB én aan vrijwel alle subsidievoorwaarden let op voldoende waterbuffering. Specificaties van de materialen zijn te vinden op de aparte productoverzichten in de groendakwebshop. Prijs per m voor levering op pallets compleet voor de deur behandelkosten komen er bij. Kant en Klaar pakketten.
GROENDAK WEBSHOP ZELF AANLEGGEN? ZO DOE JE DAT! TIP.
Besteld u uiteindelijk een groendak systeem bij ons dan krijgt u de. Zelf uw groendak eenvoudigaanleggen! Een groendak zelf aanleggen is niet moeilijk. Het vereist enkelwat spierballen! Wij hebben voor onze doe-het-zelf groendaksystemen handige aanleginstructie gemaakt, die kunt u hieronderdownloaden.:
Groendakgigant.be - by YIP-Media.
Geen groene vingers, geen tijd of gewoon het zekere voor het onzekere nemen? Voordelen van een groendak.: Groendaken zijn erg waardevol omdat ze een beetje natuur teruggeven wat door de bebouwing verloren is gegaan. Een groendak wordt zo een leefruimte voor allerlei planten, micro-organismen, kleine dieren, vogels en insecten. We maken een onderscheid tussenintensievegroendaken met wandelpaden, planten, struiken en zelfs bomen bv.
Doe het zelf systeem - EcoRoof.
Subsidie voor groendak. Wanneer een groendak bemesten. Hoe lang gaat een groendak mee. Groendak en zonnepanelen. Sedum in de tuin. € 0,00, Cart. EcoRoof Doe-Het-Zelf systeem. Scherp geprijsd en snel gelegd. Ecoroof levert een compleet doe-het-zelf systeem voor uw groendak en is geschikt voor platte en schuine daken. U hoeft geen specialist te zijn, groene vingers te hebben of ingewikkelde handleidingen door te nemen. Wij bieden een stappenplan aan dat u in staat stelt om kinderlijk eenvoudig een groendak aan te leggen. U geeft enkel de benodigde bruto m op. Dit is dus inclusief grind-randen voor platte daken. U mag natuurlijk ook een tekening sturen of ons bellen voor advies. bekijk onze webshop. Ons complete doe het zelf systeem voor plat dak.: Drainagefolie/waterbufferfolie voor het vasthouden van water. Om te voorkomen dat kleine gronddeeltjes de drainage vullen. Een voor ons speciaal ontwikkeld substraat in zakgoed. Dit voorkomt het dichtslaan en verzuren van de ondergrond.
Instructiefilm zelf een groendak aanleggen - JJ video Productions.
De grondlaag en de plantenwortels houden het water vast en geven het langzaam weer af. Hoe meer neerslag tijdens hoosbuien opgevangen wordt door tuinen, parken én groene daken, hoe minder riolen overbelast raken. Zelf een groendak aanleggen, hoe doe je dat?
Groendaken daktuinen van ecoworks - Ontdek ons en onze referenties!
advies Graag zelf. aan de slag? Ontdek onze webshop! Groendaken aanleggen is een eigen métier. Als pionier in België buigen we op ervaring in de meest diverse projecten. Van ontwerp- tot aanlegfase. Woonhuis, wolkenkrabber of ondergrondse parking, Ecoworks brengt elk dak tot leven. Materialen kiezen we uit en verdelen we met de Europese marktleider Optigroen. Het instapgroendak is een Sedumdak. Een mengeling van onderhoudsarme vetplanten Sedum op een dunne substraatlaag, wat zorgt voor een beperkt gewicht. Veel groen voor weinig geld. Ideaal voor grote platte daken. De formule voor grote oppervlakten, de referentie voor bouwbedrijven. 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 1 2 3 4 5. Ontdek de natuur met een biodiversiteitsdak. Een mininatuurgebied op je huis of gebouw.

Contacteer ons