Resultaten voor detail groendak

detail groendak
Sterk hellend groendak 25-45 - systeemopbouw - Sempergreen.
Specificaties sterk hellend groendak 25-45. Dikte systeemopbouw inclusief Sedum: 90 mm. Verzadigd gewicht: 100-105 kg/m. 1 Sempergreen Sedummixmat type T 30 mm. Voorbegroeide Sedummixmat type T, bestaande uit een mix van 6-8 verschillende soorten Sedum. De basis van deze vegetatiemat heeft aan de onder- en bovenzijde een kunststofwapening, die deze mat geschikt maakt voor zeer hellende toepassingen. Begroeiingspercentage bij levering: minimaal 95. 2 Daktuinsubstraat extensief 50 mm. Extensief daktuinsubstraat bestaande uit lava, bims en compost. Geproduceerd conform FLL richtlijnen. De substraathouder is een kunststof raster gemaakt van gerecycled LDPE/HDPE. De substraathouder voorkomt het afschuiven van substraat op hellende toepassingen.
aquilegia.be
Ecoflora - C7 Mengsel voor groendaken.
Ninoofsesteenweg 671 1500 Halle, België 32 0 2.361.77.61. Ecoflora in de pers. Bestellen en betalen. Schrijf in op onze nieuwsbrief. We gebruiken cookies om je surfervaring te verbeteren. Ecoflora maakt gebruik van cookies op de website om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert, om deze te personaliseren op basis van je interesses en om je surfervaring te optimaliseren.
detail groendak
Hoe groendak eindigen bij dakrand?
De ideale dakrand/opstand hoogte gerekend vanaf dedakbedekking.: Bij Sedumcassettes 10 cm. Bij Sedumtapijt 8 cm. Bij Sedumtapijt Light 6 cm. Bij Wildflower 12 cm. Bij Licht Hellend 8 cm. Bij Schuin Hellend 9 cm. In webshop verkopen wij kantopsluitingen ook dakrandprofielenof L-profielen genoemd. Deze zijn toe te passen als scheidingtussen grind en groen en niet verplicht. Enkel wanneer er een telage dakrand is minder dan 4 cm en groendak hierdoor aan dezijkant te veel zon en wind kan krijgen is het noodzakelijk hetgroendak hiervoor te beschermen.
Nophadrain Home.
Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons. Systemen voor intensieve groendaken. Systemen voor intensieve groendaken. Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons, vaste planten en waterpartijen. Systemen voor extensieve groendaken. Systemen voor extensieve groendaken. Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen.
FAQ Groendakshop.be.
Gent: subsidies voor stabiliteitsonderzoek én voor de aanleg van een groendak. Antwerpen: de Klimaatpremie beloont als u met water en groen aan de slag gaat op uw perceel. Hiervoor kan u verschillende ingrepen combineren om aan de minimale oppervlakte van 40 m te voldoen, of u kan samen met anderen een dossier indienen. Een mogelijke ingreep is het vergroenen van daken met volgende premies.: 'basispremie' Daken vergroenen': al onze groendakpakketten voldoen hieraan. extra: natuurbonus voor de groendakpakketten Natuurdak en Biodiversiteitsdak. extra: waterbonus voor het groendakpakket Biodiversiteitsdak. voor meer informatie over de Antwerpse Klimaatpremie: klik hier. Ieper: premie voor de aanleg van een groendak met sedums, grassen en/of kruiden. Voor zowel nieuwbouw en vernieuwbouw, als bestaande particuliere woningen. Leuven: premie voor een groendak inclusief afwerkingen aan het groendak bv. controlebox afvoer, profiel, grind. Kortrijk: stedelijke premie bij de aanleg van een groendak. Herentals: gemeentelijke premie voor het begroenen van uw dak. Een andere manier om een financieel ruggensteuntje te krijgen voor uw groendak is het aanvragen van een Vlaamse renovatiepremie. Met een groendak verbetert de thermische isolatiewaarde van uw dak.
Groen dak - Wikipedia.
Verschillende systemen kennen verschillende samenstellingen van materialen, waarbij soms verschillende functies in één fysieke laag worden samengevoegd. Dit is het verschil tussen functionele en fysieke lagen. Extensief groendak bewerken brontekst bewerken. Sedumdak op De Halve Wereld Amsterdam. Verzamelnaam voor sedum-, mos-, gras- en kruidendaken. De dikte van de groendak-opbouw bedraagt hierbij maximaal 15cm en de hoogte van de begroeiing maximaal 50cm. De begroeiing ontwikkelt zich tot een min of meer ecologisch stabiele plantengemeenschap die zichzelf in stand kan houden met een minimum aan onderhoud. Sedumdak bewerken brontekst bewerken. De begroeiing bestaat uit een klein soort vetplant in verschillende kleuren die gecombineerd kan worden met mos. Sedumdaken kunnen in principe licht uitgevoerd worden; een substraatlaag van 3cm kan voldoende zijn. Groendaktegels bewerken brontekst bewerken. De groendaktegels bestaan uit gerecycled kunststof tegels die gevuld zijn met de opbouw voor een groen dak. De begroeiing bestaat uit verschillende soorten sedum. De groendaktegels zijn voor minimaal 95 begroeid als ze worden geleverd. De groendaktegels zijn er in verschillende afmetingen en gewichten. Kruidendak bewerken brontekst bewerken. Verschillende combinaties van grassen en kruiden, vaak met een basis van sedum. De natuurlijke bedekking is relatief licht van gewicht, al naargelang de samenstelling.
Groendaken - RESITRIX.
Opbouw van het groendak. Opbouw van het groendak. Typische dakopbouw van een extensieve begroeiing. Groendak: Gras, sedum, kruiden, mosplanten. Structuurhoogte hoogte van de dakconstructie vanaf: 6 cm. Gewicht vanaf: 60 kg/m2. Onderhoudskosten kosten tuinman: laag tot matig. Typische dakopbouw van een intensieve begroeiing. Onderhouds- verzorgingskosten: matigtothoog. Groendak Vrije: vormgeving, grasvelden, bloembedden, heesters en kleine bosjes, bomen en struiken. Structuurhoogte hoogte van de dakconstructie vanaf: 15 cm. Gewicht: vanaf 150 kg/m2. Onderhoudskosten kosten tuinman hoog.: De verschillende toepassingen en positieve kenmerken van groendaken worden wereldwijd steeds meer erkend. Dit geldt in ecologisch, bouwtechnisch en economisch opzicht. Oververhitting van steden. Door de geslotenheid en toenemende afvalwarmte van verkeer, industrie en huisverwarming, ontwikkelen de stadscentra zich tot zogenaamde warmte-eilanden 'urban' heat island effect. Het gebrek aan koeling in de nacht heeft steeds meer invloed op de gezondheid van de stedelijke bevolking.
Floradak Groendak - Extensieve sedum groendaken.
DÉ STANDAARD IN GROENDAKEN! met een intensief uitzicht. Floradak Groendak is een 3-lagig groendaksysteem dat door de unieke opbouw een perfecte waterhuishouding, drainage en isolatie kan garanderen. Het uitzicht van een Floradak kan variëren van een strakke grasmat tot een weelderige bloementuin.
Intensieve groene daken Amsterdam Rainproof.
Intensieve groene daken verhogen de sponswerking van de stad. Door directe en indirecte verdamping via planten en waterberging in de substraatlaag stroomt er minder regenwater van het dak af. En er zijn nog meer voordelen: groene daken kunnen een bijdrage leveren aan een grotere biodiversiteit in de stad, geluidsreductie bevorderen en fijnstof binden. Water dat afstroomt van groene daken is bovendien schoner. Daarnaast beschermen groene daken de bitumeuze dakbedekking waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Natuurdaken hebben afhankelijk van de plantkeuze wel onderhoud nodig, zoals water geven, snoeien, bemesten en onkruid wieden. Ook zijn natuurdaken hoger in gewicht en kostbaarder in aanleg dan sedumdaken. Ruime keuze in bedekking en beplanting. Een natuurdak heeft meer gevarieerde beplanting dan een eenvoudig sedumdak. Zo kan het bestaan uit struiken en bomen aangevuld met bodembedekkers en andere hoge planten. Het heeft een in hoogte variërende substraatlaag onder de beplanting; deze is nodig om ook grotere beplanting zoals kruiden en heesters te laten groeien.

Contacteer ons