Resultaten voor dakisolatie groendak

dakisolatie groendak
Groendaken Kortrijk Aanleg Groendak Dakwerken Kortrijk. estimated_quoteArtboard 3.
Je groendak kan ingezaaid worden of voorgekweekte vegetatiematten kunnen geplaatst worden. Dringend een dakwerker nodig? Beschikbaar 24-h per dag, 7 dagen per week. Bel Ons 0495 31 41 51. Premies Groendak Kortrijk. Iets wat je zeker niet uit het oog mag verliezen is zijn de premie voor groendaken van Stad Kortrijk. Als je aan de voorwaarden voldoet kan je namelijk in aanmerking komen voor de premie van een groendak Kortrijk. De premie kan toegekend worden aan.: bedrijven, vzws en verenigingen, gevestigd in Kortrijk. De premie bedraagt: 2500, euro per vierkante meter aangelegd groendak, met een minimum van 6 m 15000, euro en een maximum van 50000, euro. Alsook voor dakrenovaties en dakisolatie kunnen er premies worden toegekend.
Groendak: types voor- en nadelen Mijn-dakwerker.be.
Prijs onderlagen: voor een licht groendak is € 25 à 35 per m vaak voldoende voor de onderlagen. In geval van een dikkere substraatlaag, reken je best op een prijs van € 55 à 80 per m. Er bestaan ook systemen van € 120 per m of meer, bijvoorbeeld voor zware intensieve groendaken. Prijs dakbegroening: zaden om direct te planten kan je al hebben voor zon € 5 per m. Voor voorgekweekte sedumtapijten of mostapijten betaal je gemiddeld € 25 per m. Voor grassen en kruiden is dat gemiddeld € 40 per m. Wil je een echte daktuin met bomen, dan ligt de prijs hoger. Let op: bij bovenstaande prijzen werd geen rekening gehouden met bijkomende werken, zoals dakisolatie, nieuwe dakbedekking EPDM: € 60 à 80 per m incl. btw en plaatsing, het aanpassen van de dakranden., Hoe bereken ik de kostprijs voor mijn dak? Hierbij moet je rekening houden met heel wat factoren: is een nieuwe dakbedekking nodig?
Uw specialist voor platte daken, dakisolatie, dakgoten en gevelbekleding.
platte daken - groendaken - dakisolatie - gevelbekleding - dakgoten. Asfaltdakwerken Kurt Van Gael bvba uit Beerse heeft als dakwerker reeds meer dan 25 jaar ervaring in het installeren, renoveren en herstellen van platte daken met roofing, EPDM en TPO.
Groendak aanleggen Feenstra Dakbedekking.
Home Nieuwbouw dak Sedumdaken Groendak aanleggen. Een groendak is een dak begroeid met planten. De beplanting van een groendak geeft niet alleen een unieke, mooie en natuurlijke uitstraling maar biedt ook nog eens verschillende financiële en gebruiksvoordelen. Een aantal voordelen van groendaken zijn.:
Dakisolatie met een groendak. - Groendaken.
Tijdens de winter beschermen lichtgewicht sedum groendaken het dak van vorst en sneeuw maar hebben ze niet voldoende isolatiewaarde om een volwaardige vervanging van dakisolatie te zijn.Het is dus steeds aangewezen om een extensief groendak te plaatsen op een dak dat voldoende geïsoleerd is.Het grote verschil met een intensief groendak is de thermische massa die het dak heeft.
Isolatiewaarde groendak - Groendaktotaal.
In de meeste onderzoeken scoren sedumdaken een isolatiewaarde R-waarde van 0,3, of hoger. Bij een sedumdak in vochtige omstandigheden ligt de R-waarde van de beplanting op 0,1, de R-waarde van de substraatlaag op 0,6, en de R-waarde van de kunststof drainagelaag op 0,4. Groendak pallet voordeel.
GROENDAK - Vanherle dakdichting.
Groendaken zijn aantrekkelijk en mooi. Ze kunnen ingericht worden als bijkomende tuin en vormen zo nieuwe gebruiksruimten. Ze leveren een positieve bijdrage tot de waterhuishouding en hebben een lucht- en klimaatzuiverend effect. Een groendak zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking, geluidsisolatie en brandveiligheid. Een volledig groendak zorgt er in bepaalde gevallen voor dat u geen regenwaterput moet installeren bij nieuwbouw of herbouw. Maar ook een gedeeltelijk groendak kan interessant zijn: het volume van de regenwaterput moet dan niet zo groot zijn. Luxe villamenten met hoge afwerking. Villamenten met hoog afwerkingsniveau. Villamenten met daktuinen. BEKIJK ALLE REALISATIES. TIP: Premie voor groendak. Bepaalde gemeenten geven een subsidie voor de aanleg van een groendak. Op de volgende website kan je nagaan of je aanspraak maakt op zulk een subsidie: www.premiezoeker.be.
Heeft een groendak een isolerende werking? - Sempergreen.
In de winter is het warmteregulerende effect van een Sedumdak lager dan in de zomer, omdat het groendak vocht vasthoudt. Echter, bij groendaken met grassen of kruiden is de bijdrage aan de warmteweerstand weer hoger, dankzij de dikkere substraatlaag die hierbij toegepast wordt. Dus ook in de winter kunt u een besparing op uw stookkosten realiseren. Geluidsisolatie: meer omgevingsrust binnen en buiten. Naast thermische isolatie heeft een groendak ook een geluidsdempende werking.
De Dakexpert Specialist in groendaken en sedumdaken.
Meteen groen vanaf de aanleg. Weinig of geen onderhoud. Een waterdicht dak. Aan de afwerking en details. zie je meestal het verschil. Wij kunnen niet genoeg woorden van lof vinden voor De Dakexpert. Vanaf het eerste contact zat het goed: vriendelijk, vlot, duidelijk. De jongens leverden topwerk, een waardig uithangbord voor hun firma. Zaakvoerder Claudio is zo gewoon en toch bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het kan misschien cliche klinken, maar morgen zouden we blindelings opnieuw ons vertrouwen schenken aan Claudio en zijn team. Simone en André. Ik ben heel tevreden, zowel over de aanpak als het resultaat. Op de beurs in Leuven werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een volledige en heldere uitleg. Dat gaf mij meteen vertrouwen. Binnen de week stond er al iemand aan de deur om op te meten. De offerte was duidelijk en gedetailleerd.

Contacteer ons