Resultaten voor dakbedekking voor sedumdak

dakbedekking voor sedumdak
Maak kennis met ons productaanbod: Tiplon EPDM dakrubber.
De mogelijkheden zijn legio, maar heel veel is afhankelijk van het type en de sterkte van de dakconstructie. Waarom een groendak? In stedelijke gebieden heeft de natuur moeten plaatsmaken voor bakstenen en beton. Er is heel wat natuur verloren gegaan door de stijgende verstedelijking. Met groendaken kleurt VM Building Solutions de stad opnieuw groen: groendaken zorgen voor een duurzame, groene leefomgeving voor mens en dier. Platte daken zijn vaak vergeten, en niet-benutte ruimtes in de stad. Groendaken vullen deze levenloze daken opnieuw in en verruimen de bestaande leefoppervlakte. Groendaken zijn moderne, innovatieve oases waar u ten volle kunt genieten van rust en natuur middenin een verstedelijkte omgeving. Voordelen van groendaken. Groendaken zorgen voor heel wat voordelen zowel voor het milieu als voor de bouwheer. Groendaken zijn mooi en zorgen voor meer groen in de stad. Ze werken luchtzuiverend en hebben een positief effect op het milieu. Een groendak zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking en heeft een warmteregulerende functie. Groendaken zorgen voor een gezondere, aangenamere leefomgeving! Verhoogt de levensduur van het dak.
aquilegia.be
Groendak of sedumdaken LTB Dakbedekking.
LTB Dakbedekking heeft ervaring in het aanleggen van sedumdaken, zowel voor particulier als zakelijk. Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen. Heeft u last van een lekkage in uw groene dak? Neem direct contact op, en wij zijn er binnen 24 uur. De voor en nadelen van een Sedum groendak. Voordelen van Sedum groendak. Verhoogde levensduur dak. Warmte- en geluidsisolatie. Het verbetert de luchtkwaliteit. Vertraagt het afvoeren van regenwater al snel met 50. Nadelen van Sedum groendak. Afhankelijk van de soort planten, kan dit insecten, slakken of vogels aantrekken. Aanzienlijk hogere kosten voor het aanleggen van het dak. Vogels, vooral kraaien, vind het leuk om uw planten eruit te trekken. Heeft u vragen over Sedum groendak of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak, neem dan contact met ons op. Gratis een offerte aanvragen voor een groen sedumdak?
Sedumdak aanleggen - Alle voordelen van een groene dakbedekking.
Naast de mat heeft u ook een goede ondergrond nodig om uw dakbedekking te beschermen. Mocht uw bedekking niet worteldicht zijn, dan dient u bijvoorbeeld ook een wortelwerende folie aan te leggen. Een goed drainagesysteem is belangrijk bij het aanleggen van sedumplanten zodat uw dak niet volloopt met regenwater en de plantjes niet kunnen verdrinken. Hiervoor dient u dus ook een drainagemat over uw dak te verspreiden. Kant en klare sedumtegels zijn vaak al uitgerust met een drainagesysteem. Als laatste stap vóór het uitrollen van demat met planten dient u een substraatlaag aan te brengen. Substraat is een soort aarde met voeding voor de sedumplanten.
Sedumdak: voordelen nadelen.
Sedum op schuin dak. Soorten groendaken: overzicht. Volgens type beplanting. Ontvang advies offertes van sedumdak specialisten! 100 gratis vrijblijvend. Uitsluitend van deskundige bedrijven. Vergelijk gratis offertes. Sedumdak: info voor- en nadelen. Een sedumdak is een dak dat begroeid is met vetplantjes. Deze plantjes zijn makkelijk in het onderhoud, en kunnen zelfs het regenachtige klimaat van Nederland aan. Het aanschaffen van een sedumdak is dan ook een mooie manier om een stukje natuur in huis te halen. Lees meer over het sedumdak in dit artikel. Wat is een sedumdak? Een sedumdak is een type groendak, wat elke soort dakbegroeiing inhoudt. Een sedumdak is de lichtste en dunste soort, omdat vetplantjes geen dikke bodem nodig hebben. Qua soort vetplantjes is er wel heel veel keuze: er zijn meer dan 250 soorten. Het voordeel is dat ze bijna overal op groeien. Ze zijn zowel geschikt voor schuine als platte daken.
Sedumdak - Sedum dakbedekking - Feenstra Dakbedekking.
Effectieve isolatie van zowel geluid als warmte. Verlengt de levensduur van uw dak. Bovendien geeft sedum een bijzonder mooie uitstraling aan uw dak. Geschikt voor ieder dak. Sedum is geschikt voor ieder dak: van plat tot hellend. De specialisten van Feenstra Dakbedekking beoordelen of uw dakconstructie geschikt is voor sedum dakbedekking. Uw dakconstructie wordt vakkundig door ons geïnspecteerd. Is uw dakconstructie geschikt? Dan gaan we over tot het professioneel aanleggen van uw sedumdak. Ook gemeenten zien de toegevoegde waarde van sedumdaken in. Steeds meer gemeenten hebben dan ook een subsidieregeling voor sedum dakbedekking. Vraag bij uw gemeente na of u recht heeft op subsidie. Dit kan u een aantrekkelijke besparing opleveren. Kies voor groen. Bij Feenstra Dakbedekking is uw groene dak van advies tot uitvoering in goede handen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over sedumdaken. Vraag hier meer informatie aan. Vorige pagina Print pagina. Dakisolatie aanbrengen plat dak. Subsidie dakisolatie Friesland.
Groen dak DakwerkWijzer.be.
Geschikt voor daken met een helling van 1 tot 45 graden. Laagdikte kleiner dan 20 cm. Een vergunning is bij dit dak niet nodig. Gewicht per m2 is ongeveer 40 tot 110 kg. Het dak is niet beloopbaar. Het dak vereist weinig onderhoud. De prijs voor een extensief groendak is gemiddeld €45 tot €100 per m2 incl. btw en montage. Je hebt het niet door maar op steeds meer daken wordt vegetatie gezet. Een voorbeeld van een intensief groen dak op een kantoorpand. Een sedumdak is een extensief groendak dat voorzien is van sedum. Dat zijn een soort vetplantjes die veel vocht kunnen opnemen in de bladeren. Het voordeel van sedum is dat het langdurig tegen droogte kan en ook goed de hitte kan verdragen. Bij een sedumdak is het belangrijk dat er veel aandacht aan drainage wordt besteed, want bij langdurige regenval moet het water voldoende weg kunnen vloeien. Het fijne is dat het sedum het dak beschermt tegen schadelijke weersomstandigheden zoals UV-licht, temperatuur schommelingen en vocht. Naast al deze voordelen kent sedum nog een ander grote voordeel, namelijk gaat een dak met een sedumdak 2 tot 3 keer langer mee dan daken met een standaard dakbedekking.
Maak kennis met ons productaanbod: Mastersystems EPDM dakrubber.
Een groendak verhoogt de levensduur van de dakbedekking. De dakhuid wordt beschermd tegen de invloeden van direct zonlicht en de regen of hagel, verkleint temperatuurschommelingen van het dak en beschermt tegen externe beschadiging. Gezondere, propere lucht. Groendaken werken luchtzuiverend. In de stad, waar veel uitlaatgassen zijn, is een groendak zeer bevorderlijk voor de luchtkwaliteit en vermindering van de fijnstof in de lucht. Fijnstofdeeltjes worden minder snel de lucht in gestuurd. Resultaat: een verlaging van de smog en een gezondere leefomgeving. Door het plaatsen van een groendak levert u een bijdrage aan het verminderen van CO 2 in de lucht omdat de plantjes de CO 2 absorberen. Verbetert de biodiversiteit. Een groendak ziet er mooi uit bloemen, geuren en kleuren en verbetert de biodiversiteit, een groendak kan bijdragen tot de verhoging van de verscheidenheid aan plant- en diersoorten. Een sedumdak is de voedselvoorziening voor nuttige insecten.
Sedumworld - Uw Sedumdak groendak lichtgewicht specialist.
Sedummatten voor tuinaanleg. Prijs vanaf €21,95, m. Lichtgewicht systeem met 3 matten. Extra staffelvoordeel bij buurtprojecten. Zeer eenvoudige aanleg, Geen vakkennis vereist. Grootste online Sedum leverancier van Nederland. Levertijd vijf werkdagen. 123 systeem bekijken. Gratis meegeleverd bij het 1-2-3 systeem. Houten snijplank 120 cm. Speciaal snijmes 18 mm. Draagtas voor Sedum matten. Belangrijk onderhoud van het Sedumdak. Dak 2 x per jaar bemesten. Per 20 m2, 1 kg Sedummest. Eerste strooibeurt maart/april. Tweede strooibeurt augustus. Extra water bij lange droogte. Voordeel 123 Economisch. Koelt uw dak in de zomermaanden. Extra isolatie in de wintermaanden. Dakbedekking krijgt dubbele levensduur.
Totaalsysteem Sedumdak bevat alles voor een groendak per m2.
Substraat per m3 1000 liter. Verzadigd gewicht: ca. De water opname capaciteit is 350 liter m3. Oftewel 350 cl per liter substraat per m2 x50 want u gebruikt 50 liter per m2 17.5 liter per m2 voor het substraat. Drainage type 20R 4.5 liter per m2 voor de drainage. Per M2 groendak waar 50 liter substraat is gebruikt 5 cm substraat dikte is de water opname capaciteit 10 liter m2 sedummixmat 17.5 Liter m2 substraat 4.5 Liter m2 Drainage Totaal 32 liter per M2. Gewicht 30 kg. 38 beoordelingen voor Totaalsysteem Sedumdak Groendak. Waardering 4.79 uit 5. Gebaseerd op 38 beoordelingen. Waardering 4 uit 5. Anoniem geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Goede kwaliteit! Gekozen voor afhalen ging prima. Waardering 5 uit 5. Hans Kampf geverifieerde eigenaar - december 9, 2019. Geverifieerde beoordeling - bekijk origineel Ons schuurdak belegd met sedum van Groenbedekking, ontzettend mooi geworden. Prima levering en verzorgd product.

Contacteer ons